Celebrity

27. února 2023 14:30

Tomáš Durčák

Madonna prožívá nejhorší období. Opustil ji bratr i mladičký partner

Originální seriály právě online na prima+

Popová královna Madonna (64) se ještě stále nezbavila kritiky veřejnosti za svůj vzhled na letošním předávání cen Grammy. Místo vytoužené úlevy ji navíc zasáhly další dvě kruté rány. V 66 letech totiž zemřel její bratr, žijící jako bezdomovec. A hned vzápětí na veřejnost prosáklo, že se s ní po ani ne půl roce rozešel mladičký partner.

Jen za posledních pár měsíců se Madonna dokázala do titulků médií dostat hned několikrát. Ani jednou to však nebylo kvůli něčemu lichotivému. Loni v říjnu se rozhodla zveřejnit na Instagramu svou fotografii nahoře bez a následovaly názory, že čtyřiašedesátiletá zpěvačka postupem věku stále více ztrácí soudnost.

Mohlo by vás zajímat: Ztrácí s věkem soudnost? Madonna se odhaluje čím dál víc, teď ukázala holá ňadra

„Nemám vůbec zájem se nikomu posmívat, je to spíš smutné, hodně smutné. To jako vážně? Proboha proč? Kdo a proč jí našeptává, že tohle je správná cesta? Kde se ztratila ta nádherná ikonická královna popu? Kde je její půvab? Tohle má být vzor krásy pro novou generaci?“ nebrala si na sociálních sítích servítky česká modelka Simona Krainová (50).

Zpěvačka se opět rozhodla rozvířit mediální vody rádoby rodinným vánočním videem se svými dětmi. Šestinásobná matka však dosáhla pravého opaku a řada fanoušků nad její výstřední image jen nevěřícně kroutila hlavou. Další nálož kritiky od šokované veřejnosti pak Madonna sklidila po svém vystoupení na letošním předávání cen Grammy, kde byla kvůli svým estetickým procedurám dle mnohých doslova k nepoznání.

Dvě těžké ztráty po sobě

Ani někdo tak kontroverzní jako Madonna si však nezaslouží to, co se jí přihodilo nyní. Jak informovala v neděli 26. února britská BBC, zpěvaččin starší bratr Anthony Ciccone ve věku 66 let zemřel. Ciccone byl jedním z celkem sedmi sourozenců a dle svého švagra, který o jeho smrti informoval, zemřel v pátek večer. Dlouhodobě také bojoval se závislostí na alkoholu, kvůli níž byl řadu let bezdomovcem a bydlel pod mostem.

Madonna zatím bratrovu smrt nijak nekomentovala. Dle deníku New York Post nyní ostatně řeší jinou ztrátu. Jen pět měsíců od seznámení se s ní měl rozejít její dosavadní partner Andrew Darnell (23), a to údajně kvůli mladší ženě. „Byla to jen velmi nezávazná záležitost, takže není zlomená. Jen to přišlo ve špatnou dobu. Má trochu krizi sebevědomí a tohle jí nepomáhá,“ sdělil americkému deníku zdroj, který má ke zpěvačce blízko. Královna popu tak v posledních měsících rozhodně nemá na růžích ustláno.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.