Celebrity

29. června 2023 09:00

Eliška Reiglová

Rodina Madonny v obavách. Zpěvačka skončila na jednotce intenzivní péče

Neaktivita na sociálních sítích a rušení koncertů. Přesně to neumožňovalo rodině zpěvačky Madonny (64) nadále tajit, že není v pořádku. Poté, co byla u sebe doma nalezena v bezvědomí, byla hospitalizována na jednotce intenzivní péče a její blízcí už se začali připravovat na nejhorší.

Madonna na mnohé působí jako neuvěřitelně energická žena, která se nezastaví a která je schopná ve svém věku vystupovat s takovým elánem, že by jí i o generace mladší ženy mohly závidět. Přísná příprava na nadcházející turné, na kterém plánovala být sedm měsíců, si na ní ale vybrala svou daň. V sobotu byla nalezena v bezvědomí.

Zpěvaččin manažer ve středu oznámil, že zpěvačku postihla bakteriální infekce, a že její turné bude posunuto, aby byla schopná se se svým zdravotním stavem popasovat a vrátit se do zdravé formy. Její nejbližší pak tráví mnoho času v nemocnici po jejím boku.

„V posledních pár dnech nikdo netušil, jak se bude situace vyvíjet. Připravovali jsme se na nejhorší. Proto jsme to od soboty tajili. Všichni si mysleli, že ji možná ztratíme,“ řekl člen rodiny otevřeně britskému deníku Daily Mail.

Po boku zpěvačky zůstává po celou dobu její nejstarší dcera Lourdes. Není jasné, nakolik jsou se situací obeznámeny její nejmladší děti, desetiletá dvojčata Stella a Estere. Rodina další informace o zdravotním stavu Madonny nepodává.

Zpěvaččin manažer Guy Oseary nicméně před pár dny uvedl, že: „Její zdravotní stav se zlepšuje, ale stále je v nemocnici. Očekává se, že se zcela uzdraví.“ Zpěvačka měla 15. července odstartovat své celosvětové turné pojmenované Celebration. To se zatím odkládá a nový termín bude oznámen později.

Připomeňte si také srdceryvný projev Madonny z roku 2015:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.