Celebrity

26. července 2024 14:02

Michaela Vlčková

Adele se bude podruhé vdávat. Snoubenec jí dal dechberoucí čtyřkarátový prsten

Slavná zpěvačka Adele (36) se tajně zasnoubila. O ruku ji požádal americký sportovní agent a zakladatel Klutch Sports Group Rich Paul (42), jehož nejznámějším klientem je basketbalový hráč LeBron James (39).

Již měsíce kolují spekulace o tom, že zpěvačka Adele a Rich Paul si své ano řekli již dávno. Avšak deník The Sun potvrdil zprávu, že k zasnoubení došlo až nyní. Podle zjištění serveru se americký sportovní agent vyslovil minulý čtvrtek.

K zásnubám mělo dojít během výletu do londýnského Tottenhamu. Místo, kde se basketbalový agent rozhodl položit otázku, prý nebylo náhodné. „Rich plánoval, že ji o ruku požádá v jejím rodném městě. Obdaroval ji ohromujícím čtyřkarátovým diamantovým prstenem,“ prozradil zdroj.

Čtěte také: Zpěvačka Adele bojuje se zdravotními problémy. Popsala kolaps při koncertu

Poté, co hudebnice odpověděla svému partnerovi ano, se okamžitě prostřednictvím telefonátů pochlubila radostnou zprávou svým nejbližším přátelům a rodině. „Následující večer to oslavili šampaňským v Chiltern Firehouse,“ popsal.

Adele podle zasvěcence přijde úsměvné, že se fanoušci domnívají, že už jsou s Richem manželé.

Známí předpokládají, že by se velkolepá svatba mohla konat koncem příštího roku.

Populární muzikantka a držitelka ceny Grammy se nebude vdávat poprvé. Mezi lety 2018 až 2021 byla manželkou podnikatele Simona Koneckiho, se kterým má syna Angela.

Před nedávnem se hudebnice svěřila, že touží po dalším dítěti. Ráda by na svět přivedla holčičku.

Před dvěma lety Adele rozzlobila fanoušky, když na poslední chvíli zrušila velký koncert:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.