Bob Klepl je abstinující alkoholik. Musíš si užívat, radí mu Anife se sexualitou

Bob Klepl v Show Jana Krause

Herec Bohumil Klepl (66) je známý nejen svým smyslem pro humor, ale také pořádkumilovností. Vůbec nejvíce si oblíbil vysávání, kdy svou zálibu předvedl dokonce i na divadelních prknech. S uklízením by to však dle temperamentní herečky Anife Vyskočilové (50) neměl přehánět, protože právě tato činnost podle ní přísluší ženám. On jako muž v nejlepších letech by dle Vyskočilové měl svůj čas prožívat lépe. Jak na to dvojice rozebrala v talkshow u Jana Krause.

Oblíbeného herce předchází pověst milovníka vysávání, přičemž tuto svoji vášeň přetavil do divadelního představení pro jednoho herce s příznačným názvem Vysavač, které se s úspěchem hraje už po několik sezón. A tak k nedávným 66. narozeninám dostane od svého hereckého kolegy a kamaráda Jana Krause tematicky laděný puget seskládaný z nejrůznějších úklidových prostředků, štětek a prachovek.

Čtěte také: Bobovi Kleplovi krachlo manželství kvůli románku s Mexičankou. Nyní je opět zamilovaný

Klepl přiznal, že má problémy s pamětí

„Když hraju to představení, tak ženy – většinou padesát plus – sedí v první řadě a mají při děkovačce připravená sava a dezinfekční prostředky, dávají mi je a vášnivě mě při tom líbají,“ říká Bob v reakci na neobvyklou kytici. Současně se svěří, že poslední dobou hodně zapomíná texty. „Stojím na jevišti, koukám na lidi, a dokonce jsem schopen to přiznat a říct lidem: ‚A teď nevím, jak je to dál.‘ A oni se začnou smát a tleskat, a já říkám: ‚Ale já fakt nevím, jak je to dál.‘ A oni křičí: ‚Bravo!‘“

Moderátor se ho snaží uchlácholit tím, že je to s přibývajícím věkem normální a že by se neměl tolik zabývat sám sebou a raději si vzít příklad ze své čiperné jednadevadesátileté maminky. „To je tím, že jsem hypersenzitivní, a tím pádem se sebou víc zabývám,“ vysvětluje a dodává, že navíc už šest let nepije alkohol. „Jsem abstinující alkoholik. A ten život je nuda, tak aspoň hraju divadlo!,“ prozrazuje v pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu ve 21:40 na Primě s tím, že největší radost mu aktuálně dělá vnuk Ralf, u kterého se počítá, že bude hercem po dědovi, i když ten to zakázal.

Čtěte také: Bob Klepl o vztahu s mladší ženou: Už je vdaná a má děti, já jezdím po světě

Anife Vyskočilová jako koučka Klepla

Pozvání do Show Jana Krause přijala také herečka a podnikatelka Anife Vyskočilová, která se ochotně ujala role Bobovy koučky a poradila mu, jak by měl prožívat svůj věk. „Pro mě jsou chlapi samci po padesátce. Po padesátce teprve začínáš, protože když jsi mladý, tak jsi ještě koloušek, učíš se v takových třiceti, ve čtyřiceti ještě objevuješ a v padesáti už víš, na čem jsi. Takže jsi vlastně fajnšmekr a najdeš to nejlepší,“ vysvětluje s tím, že by ve svém věku neměl zapomínat ani na svoji sexualitu.

„Když budeš zapomínat na to, co máš, tak to znamená, že už tady nejsi jako člověk, ale jsi skoro mrtvý,“ říká Anife a naléhavě varuje i před přílišným uklízením, které podle ní přísluší ženám. Podotkne, že má i dostatek temperamentních kamarádek, které by Boba rády doprovodily do parku či na výstavu obrazů. „Člověk si má ve stáří více užívat,“ je přesvědčená Anife a s ohromným zápalem, sobě vlastním, vysvětluje, jak už se dnes přestala bát toho, co o ní kde napíšou, což ji dříve strašně svazovalo. Také se dozvíme, že už se nevěnuje tanci, protože má za sebou devatenáct operací páteře a všude šrouby.

Otevře také téma estetických operací, které ona sama odsuzuje. „Mně říkají, že mám udělanou pusu, ale nemám,“ postěžovala si. Já jsem totiž spadla do škarpy s autem a volant mi to tady uříznul,“ ukazuje horní ret. „Ale nechat si udělat toho velkého kačera, tak to ne!,“ vysvětluje umělkyně tureckého původu s tím, že když už nějaké úpravy, tak prý jedině v Turecku, které je mnohem levnější a kde jsou zkušení odborníci.

Podívejte se na rozhovor s Bohumilem Kleplem a Evou Holubovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.