Anife Vyskočilová se pochlubila krásnou zahradou. Všichni sousedé ji obdivují

Anife Hassan Vyskočilová je tanečnice, moderátorka a herečka bulharsko-tureckého původu. Před časem si koupila chatu se zahradou v zahrádkářské kolonii v pražském Suchdole, kterou si vlastnoručně zrekonstruovala. Jak to u ní vypadá?

Anife Hassan Vyskočilová (49) si chatu s krásným výhledem na Prahu pořídila, protože toužila po místě, kde si bude moct odpočinout a zrelaxovat. Objekt byl ve velice špatném stavu, a tak ho s pomocí svého syna Harryho (32) zrekonstruovala. O chaty v této oblasti je velký zájem a ona sama musela dlouhou dobu přemlouvat původního majitele, aby jí malý domek se zahradou prodal.

Mohlo by vás zajímat: Ivan Vyskočil o soužití s Ivanou Andrlovou i exotickou Anife. Která byla lepší?

Chatička není nijak velká. Vlastně to je jedna místnost, ve které je vše podstatné pro žití. Celý interiér je krásně sladěný a chatka Anife Vyskočilové byla mezi zdejšími usedlíky prohlášena za nejkrásnější, na což je její majitelka náležitě hrdá. „Byla jsem hrozně šťastná, mám ráda zdejší lidi. To jsou lidi z paneláků, malých bytů, a oni sem jezdí čerpat pozitivní energii. Pěstují tu rajčata, jahody, večer opékají buřty, pozvou si známé a jsou spokojeni,“ uvedla pro iDnes.cz.

Malý prostor má vše, co potřebuje

Ačkoliv je vše v jedné místnosti, jedná se o velice útulný prostor. Nechybí prostorná postel, televize ani dostatek úložných prostorů. Bývalá veranda se pod rukama Anife proměnila na malou kuchyň, která disponuje vším, co člověk potřebuje, a navíc z ní má krásný výhled přímo do zahrady. Vaření a pečení pak musí být jedna báseň. Do chaty se podařilo dát i záchod s koutkem na sprchování.

Čtěte také: Anife Vyskočilová napsala intimní vzpomínku na Jakuba Vyskočila. Slova plná vděku

Zásadní proměnou prošla i zahrada. Anife odstranila kaktusy, které byly pod okny. Většina lidí je tam mívá kvůli zlodějům. Jí se však rostliny nelíbily, a tak si tam vysázela zeleň podle svého gusta a vkusu. Nechybí ani letní kuchyň, která je ideální pro posezení s přáteli během letních dní. A když je horko, osvěžit se dá v malém bazénku. Na zahradě si vysadila spousty okrasných květin, ale také zeleninu jako například papriky, rajčata, dýně a nechybí ani bylinky, o které se s patřičnou láskou a péčí stará.

Podívejte se také, co Anife prozradila v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky chata zahrádka bydlení celebrita Anife Vyskočilová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.