Celebrity

10. května 2022 12:52

Josef Šťastna

Anife Vyskočilová napsala intimní vzpomínku na Jakuba Vyskočila. Slova plná vděku

Šéf jedné z největších dopravních firem v Česku spáchal sebevraždu

Sebevražda podnikatele Jakuba Vyskočila (†46) otřásla také Anife Hassan Vyskočilovou (48), která je bývalou partnerkou herce Ivana Vyskočila (75). Jakuba podle svých slov považovala za jednoho z nejbližších lidí, které v České republice potkala.

Syn herce Ivana Vyskočila spáchal sebevraždu v noci z neděle na pondělí. Zdrcený herec pro Prima Ženy uvedl, že za osudovým rozhodnutím jeho syna nestály problémy v rodině, ale situace ve firmě. Jakub vyskočil byl šéfem společnosti BusLine. Hlavně byl ale milujícím partnerem a tatínkem malé dcery.

Ivan Vyskočil tvrdí, že jeho syn neunesl tlak, který na společnost dlouhodobě vyvíjel liberecký podnikatel Jiří V. „On se mu neustále boural do firmy a psychicky ho trápil a týral. Tam to krachlo, tam to nevydržel. Ale to je všechno věc policie. Policie to už dlouho vyšetřuje. Bohužel to někdy bývá tak, že ti hodní to odskáčou a ti hajzlové jsou na koni. Ale taky na ně dojde,“ uvedl pro Prima Ženy Ivan Vyskočil s tím, že jeho syn napsal dopis na rozloučenou, ve kterém svůj děsivý krok vysvětlil.

Anife na Jakuba Vyskočila vzpomíná v dobrém

Dobrovolných odchod z tohoto světa, ke kterému se Jakub Vyskočil rozhodl, šokoval také Anife Vyskočilovou. Ta uvedla, že právě Jakub ji kdysi seznámil se svým otcem.

„Je mi smutno a chci teď klid, ale pokud chcete vzpomínku, tady je. Na Jakuba budu pamatovat jako na svého prvního českého kluka a kamaráda, co jsem poznala v Česku. Bylo nám tehdy dvacet let a on mě seznámil se svým otcem,“ napsala smutná Anife Vyskočilová na svůj instagramový profil.

V rozhovoru pro deník Aha! sice Anife v roce 2012 tvrdila, že Jakub mohl za rozpad jejího manželství s Ivanem, ale dnes situaci vidí zřejmě jinak. Novináře poprosila o klid.

„Díky Jakoubkovi jsem získala úžasného člověka. Seznámil mě s mužem, který vždy stál a stále stojí při mně. Děkuji, Jakoubku, že jsem tě tehdy poznala. Ať je ti duše lehká a občas nás navštiv třeba v podobě deště. Bolí to,“ dodala Anife, která s Ivanem prožila bouřlivé manželství, které skončilo emotivním rozchodem a později rozvodem.

Sdílejte článek
Štítky smrt sebevražda BusLine herec podnikatelé Česko Anife Vyskočilová Jiří V. Ivan Vyskočil Jakub Vyskočil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.