Celebrity

9. května 2022 11:20

Josef Šťastna

Syn herce Ivana Vyskočila spáchal sebevraždu: Jakub se zastřelil

Herec Ivan Vyskočil (75) prožívá nejhorší dny svého života. Jeho syn Jakub (†46), šéf dopravní skupiny BusLine, v noci ukončil svůj život. Údajně nechal po sobě dlouhý dopis na rozloučenou, kde své rozhodnutí vysvětlil.

Podle informací redakce CNN Prima NEWS se podnikatel Jakub Vyskočil zastřelil. Redakci tragickou zprávu potvrdil přímo šokovaný otec.

Firma BusLine, kterou vedl, patří mezi největší autobusové dopravce v zemi. Zaměstnává přibližně 700 řidičů a stovku dalších zaměstnanců.

„V noci se doma zastřelil syn Ivana Vyskočila Jakub. Nechal dlouhý dopis na rozloučenou. Dostal se do nějakých dluhů a problémů,“ uvedl zdroj webu eXtra.cz.

Jakub Vyskočil po sobě zanechal rodinu. V minulosti o něm mluvila Anife Vyskočilová, která uvedla, že právě Jakub byl jednou z příčin, proč skončilo manželství mezi Ivanem Vyskočilem a herečkou Ivanou Andrlovou.

Vyskočil byl ženatý celkem čtyřikrát. Jakub byl jeho velkou oporou

Ivan Vyskočil byl ženatý celkem čtyřikrát. První ženu Majku si vzal v roce 1968, ale byl s ní jen měsíc, šlo prý o studentskou nerozvážnost. Jeho druhou ženou pak byla manekýna Růžena Poláková, s tou byl dvanáct let a narodili se jim dva synové. Pak přišla Ivana Andrlová a po ní Anife Vyskočilová.

Po posledním rozvodu s Anife to byl právě Jakub, kdo mu byl největší oporou. Jeho sebevražda musí být pro herce opravdu velká rána.

Sdílejte článek
Štítky sebevražda podnikatel Anife Vyskočilová Ivan Vyskočil Ivana Andrlová Jakub Vyskočil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.