Celebrity

9. května 2022 12:42

Josef Šťastna

Jakub Vyskočil se v noci zastřelil. Anife promluvila o rodinné nenávisti

Herec Ivan Vyskočil (75) prožívá ty nejhorší hodiny, jaké si rodič může představit. V noci spáchal sebevraždu jeho syn Jakub (†46), který byl šéfem dopravní skupiny BusLine. O poměrech v rodině již dříve promluvila Anife Hassan Vyskočilová (48), která Jakuba v lásce příliš neměla.

Firma BusLine, kterou Jakub Vyskočil vedl, patří mezi největší autobusové dopravce v zemi. Zaměstnává přibližně 700 řidičů a stovku dalších zaměstnanců. V minulosti se o společnosti hovořilo v souvislosti s možným ovlivňováním zakázek a náznaky korupce. „Mrzí mne, že na nás takto někdo ještě nahlíží, ale jsem rád, že se to daří měnit,“ řekl v únoru Jakub Vyskočil pro MF DNES.

V noci jeho život vyhasl. Podle informací redakce CNN Prima NEWS podnikatel proti sobě obrátil střelnou zbraň. Redakci zdrcující zprávu potvrdil přímo Ivan Vyskočil. Podle webu eXtra.cz Jakub Vyskočil po sobě zanechal rozsáhlý dopis na rozloučenou, ve kterém svůj šokující krok vysvětlil.

Ivan Vyskočil byl ženatý celkem čtyřikrát. Syn Jakub se narodil do druhého manželství, kdy Vyskočil žil s manekýnou Růženou Polákovou. Další pokus o život v manželském svazku oblíbený herec absolvoval s herečkou Ivanou Andrlovou, nakonec se jeho manželkou stala také Anife Ismet Hassan Huseinová. Právě ta v minulosti promluvila o tom, že Jakub neměl rád Ivanu Andrlovou ani samotnou Anife.

Anife Vyskočilová promluvila o nenávisti

„Vždy, když se do našeho vztahu začal plést on, nebylo to dobré,“ řekla Anife otevřeně pro deník Aha! v roce 2012. Následovala řada ostrých slov, která není vhodné dnes připomínat. Anife na Jakubovi nenechala nit suchou a tvrdila, že právě kvůli němu krachl i vztah mezi Ivanem a Ivanou Andrlovou.

„Ta o Jakubovi nebude nikdy mluvit. Nenávidí ho. I jejich manželství se rozpadlo kvůli němu,“ dodala horkokrevná Anife.

Sdílejte článek
Štítky smrt sebevražda BusLine CNN Prima NEWS Anife Vyskočilová Ivan Vyskočil Mladá fronta DNES Ivana Andrlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.