Celebrity

11. května 2022 11:05

Josef Šťastna

Sebevražda syna Ivana Vyskočila: Jakub se zabil těsně před oslavou své ženy

Šéf jedné z největších dopravních firem v Česku spáchal sebevraždu

Sebevražda podnikatele Jakuba Vyskočila (†46) otřásla jeho otcem Ivanem Vyskočilem, ale těžké chvíle prožívají také podnikatelova partnerka a malá dcera. Jakub svůj život ukončil v den, kdy se měl chystat na narozeninovou oslavu své ženy.

Syn herce Ivana Vyskočila spáchal sebevraždu v noci z neděle na pondělí. Zdrcený herec pro Prima Ženy uvedl, že za osudovým rozhodnutím jeho syna určitě nestály rodinné záležitosti, ale problémy se společností BusLine, kterou vedl.

Ivan Vyskočil také v slzách dodal, že jeho syn zanechal dopis na rozloučenou. V něm vysvětlil, proč se rozhodl odejít z tohoto světa. „Žádné rodinné problémy tam nejsou. Měl hodnou a pevnou rodinu. Měl hodnou ženu a vše bylo bezvadné,“ vysvětlil zdrcený herec, podle něhož jeho syn psychicky neunesl nátlak, který na něj vyvíjel liberecký podnikatel Jiří V. (redakce zná celé jméno podnikatele, na kterého Ivan Vyskočil v rozhovoru poukázal, pozn. red.).

„On se mu neustále boural do firmy a psychicky ho trápil a týral. Tam to krachlo, tam to nevydržel. Ale to je všechno věc policie, která už to dlouho vyšetřuje. Bohužel to někdy bývá tak, že ti hodní to odskáčou a ti hajzlové jsou na koni. Ale taky na ně dojde,“ doplnil pro Prima Ženy Ivan Vyskočil, podle kterého se o předčasný odchod jeho syna už zajímá policie. Kriminalisté zatím k případu žádné informace poskytovat nechtějí, ale vše ukazuje na to, že Jakub Vyskočil zemřel bez přímého zavinění jiné osoby.

Sebevražda den před narozeninovou oslavou

Otázkou je, zda měl Ivan Vyskočil se synem natolik otevřený vztah, aby věděl o všech problémech, které jeho potomek během života prožíval. Podle webu eXtra.cz Jakub Vyskočil spáchal sebevraždu pár hodin před velkým dnem své manželky. „Smutné je, že jeho paní měla teď v pondělí narozeniny. Dostala nejhorší možný dárek na světě. Věděli, že se chce zabít, a tak se rozjela mohutná pátrací akce. Díky vysílači dostali přibližné souřadnice, po nějaké době ho našli někde u lesa,“ uvedl zdroj bulvárního webu.

Jako vlastník firmy BusLine vystupoval Jakub Vyskočil od roku 2014, kdy začal platit zákaz anonymních akcií. Do té doby bylo nemožné dohledat skutečného majitele tohoto holdingu. Spekulovalo se, že firmu vede liberecký podnikatel Jiří V. – tedy člověk, kterého Ivan Vyskočil jmenoval v souvislosti s dopisem na rozloučenou.

Sdílejte článek
Štítky policie sebevražda BusLine herec Anife Vyskočilová Jiří V. Ivan Vyskočil Jakub Vyskočil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.