Celebrity

31. března 2024 06:45

David Laštovka

Bobovi Kleplovi krachlo manželství kvůli románku s Mexičankou. Nyní je opět zamilovaný

7 pádů Honzy Dědka (21) - Bob Klepl a Eva Holubová

Herec Bob Klepl, který slaví 66. narozeniny, se po rozvodu s manželkou Veronikou Szökeovou, s níž má dvě dospělé děti, Kláru a Tomáše, vrhl do mladších ženských náručí. Kvůli některým dokonce začal chodit do posilovny. Jak to má s láskou nyní?

Bohumil Klepl se ženil už ve svých třiadvaceti letech. V manželství s loutkoherečkou Veronikou Szökeovou se mu narodily dvě děti, syn Tomáš, který pracuje na letišti, a dcera Klára. Ta se vydala v jeho šlépějích a je zaměstnaná v Divadle Na zábradlí jako inspicientka. Po šestnácti letech však přišel rozvod. Bob se totiž během tříměsíčního angažmá loutkového divadla v Mexiku zamiloval do místní krásné ženy, která byla náměstkyní ministra kultury. Jejich románek sice skončil jeho odjezdem domů, nicméně manželství už zachránit nedokázal.

Čtěte také: Bob Klepl o vztahu s mladší ženou: Už je vdaná a má děti, já jezdím po světě

S mladšími ženami mu to nevyšlo

Poté se Bob vrhl do náručí mladších žen. Randil například s herečkou Markétou Coufalovou, dramaturgyní Ivanou Slámovou nebo inženýrkou ekonomie Janou. Jeden čas žil dokonce s partnerkou o generaci mladší, než byl on sám. Kvůli ní začal chodit do posilovny, aby měl dobrou postavu, štěstí v lásce mu to ale nepřineslo, a nakonec se rozešli.

Mohlo by vás zajímat: Bez testosteronu beru ženy jako lidi, tvrdí Klepl. Holubová řekla, jak po ní vyjel

Nyní má přítelkyni věkově bližší, s kterou je maximálně spokojený. Mají podobné záliby a rádi cestují po světě.

Miloval Evu Holubovou. Jaká byla její reakce?

Před kamerou a v divadle je jeho životní partnerkou Eva Holubová. Jejich přátelství trvá už čtyřicet let. Nejenže ztvárnili manželský pár v komedii Jiřího Vejdělka Účastníci zájezdu, ale hrají spolu divadlo a společně vystupují i na besedách. Na zájezdech dokonce nocují v jednom hotelovém pokoji. A to ve vší počestnosti. „Já ji opravdu tajně miloval a chtěl jsem být víc než jen kamarád. Ale ona mě pokaždé odbyla, praštila mokrým ručníkem po hlavě, že si nebudeme kazit vztah,“ prozradil Klepl s úsměvem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (na ukázku se můžete podívat v úvodním videu).

„Poprvé jsem ho viděla na DAMU, tam si mě ani nevšiml. Pak jsme byli na divadelní pouti, on tam hrál loutkové divadlo a pokoušel se o mě. Předtím zahrál na kytaru písničku, šlo o píseň ruského protirežimního písničkáře Vysockého. Pak odhodil kytaru a vrhl se na přítomné ženy se slovy: ‚Davaj, davaj, davaj!‘ A tam jsem se rozhodla, že budeme jenom platoničtí milenci,“ doplnila ho s úsměvem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka Eva Holubová.

Bob Klepl prozradil v pořadu Máme rádi Česko, že už jí jen syrovou červenou řepu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.