Celebrity

31. března 2023 06:00

David Laštovka

Bob Klepl začal kvůli mladší přítelkyni chodit do posilovny. Co mu radila psycholožka?

7 pádů Honzy Dědka (21) - Bob Klepl a Eva Holubová

Život herce a baviče Boba Klepla, který slaví 65. narozeniny, by vydal na román. Narodil se v Moskvě, jeho matka byla Arménka, otec Čech. Dětství tak střídavě prožíval v ČR a v Rusku. Ženil se v třiadvaceti letech, ale manželství skončilo rozvodem. Jak to měl se ženami dál?

S bývalou manželkou Veronikou Szokeovou, kterou si bral v roce 1981, má Bob Klepl dvě děti, s nimiž má báječný vztah. Syn Tomáš pracuje na letišti, dcera Klára jako administrativní pracovnice v Národním divadle. Po rozvodu prožil několik nepovedených vztahů. Přiznal, že když randil s mladší ženou, dokonce pravidelně chodil i do posilovny. Od jisté doby se ale zařekl, že se žádnou partnerkou pod jednou střechou žít nebude. „Moje psycholožka mi to řekla jasně: Bobe, vy nemůžete žít s partnerkou v jednom domě, vy musíte mít ambulantní vztah,“ prozradil Bob Klepl s úsměvem redaktorovi webu Prima Ženy.

Co po něm chtějí fanynky?

Na nedostatek fanynek si dodnes nemůže stěžovat. „Já mám fanynky od pětapadesáti výš... Tam jich mám dost, tam jich jsou zástupy. Škoda, že mě to nepotkalo v pětadvaceti. Kamkoliv přijedu, tak mě ty vstřícné dámy nabízejí dokončit s nimi život. Nedávno jsem byl na plovárně a přišla taková starší dáma, babička v plavkách. Sedla si ke mně, začala mě hladit po vlasech a říkala, že mě miluje. Tak jsem jí odpověděl, že je to krásný a že si toho moc vážím,“ popsal Bob.

Od Holubové dostal mokrým ručníkem po hlavě

Před kamerou a v divadle je jeho dlouholetou partnerkou Eva Holubová. Jejich přátelství trvá už od roku 1984. Nejenže ztvárnili manželský pár v komedii Jiřího Vejdělka Účastníci zájezdu, ale hrají spolu divadlo a společně vystupují i po besedách. Na zájezdech dokonce nocují v jednom hotelovém pokoji. A to ve vší počestnosti. Klepl však přiznal, že kdysi Holubovou opravdu miloval a chtěl být víc než jen kamarád. Herečka ho ovšem pokaždé odbyla, praštila mokrým ručníkem po hlavě s tím, že si nebudou kazit vztah.

Peníze utrácí za zážitky

Přestože Klepl patří mezi velmi obsazované herce a na nedostatek práce si nemůže stěžovat, jako bohatý muž se necítí. „Přiznám se, že já peníze dokážu strašně rychle roztočit. Absolutně nejsem šetřivý typ, což mě někdy až mrzí. Zvlášť, když se pak musí honit daně. Finančák si vás hlídá, každou korunu. Když mám peníze, investuju je do dovolených, cestování a nekoukám na korunu, takže se vždycky někam jede ve velkém stylu. Lidé si asi myslí, že jsem v těžkém balíku, což pravda není. Vezměte si, že divadelní peníze jsou horší, než má učitel nebo zdravotní sestra,“ uzavřel Bob.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.