Celebrity

26. února 2024 09:30

Eliška Reiglová

Bob Klepl o vztahu s mladší ženou: Už je vdaná a má děti, já jezdím po světě

Život herce a baviče Boba Klepla (65) se točí především okolo jeho profese. Co se vztahů týká, ženil se ve třiadvaceti letech, ale manželství skončilo rozvodem. Poté zažil několik nepovedených vztahů, teď je ale v jednom velmi spokojený. A také je rád, že jedna z jeho mladších bývalých přítelkyň je nyní šťastně vdaná a stala se z ní maminka.

Bývaly doby, kdy se o Bohumilovi Kleplovi mluvilo především v souvislosti s jeho vztahem s o 20 let mladší ženou. Ten nakonec nevydržel, nicméně rozchod proběhl v takové tajnosti, že si lidé dlouho mysleli, že stále tvoří pár. Dnes už jsou oba v životě úplně jinde, informace o sobě navzájem ale zjevně mají.

Jak se tedy daří ženě, kvůli které oblíbený herec dokonce i posiloval? „Tak ta už je vdaná a má děti. Já mám přítelkyni teď věkově bližší a s tou jezdíme po světě. Teď už na sobě nemakám, tam už je to jedno,“ zasmál se v rozhovoru pro web eXtra.cz. Zdá se, že i on sám je v osobním životě nyní spokojený.

Ambulantní vztah

Kdysi neúspěšné vztahy vyústily v poradu s odbornicí. „Moje psycholožka mi to řekla jasně: Bobe, vy nemůžete žít s partnerkou v jednom domě, vy musíte mít ambulantní vztah,“ svěřil se herec v rozhovoru pro Prima Ženy. Zda tuto radu uposlechl, nebo s aktuální přítelkyní bydlí, to ovšem není jasné.

V každém případě na něj nyní ženy stojí fronty. „Já mám fanynky od pětapadesáti výš... Tam jich mám dost, tam jich jsou zástupy. Škoda, že mě to nepotkalo v pětadvaceti. Kamkoliv přijedu, tak mi ty vstřícné dámy nabízejí dokončit s nimi život,“ dodal Bob Klepl.

Podívejte se na rozhovor s Bobem Kleplem a Evou Holubovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.