Seriály a filmy

17. října 2024 17:16

Šarlota Chmelařová

Všichni z líbánek poprvé pohromadě. Nový pár čeká svatební obřad

Všichni z líbánek poprvé pohromadě - Honeymoon – líbánky k nepřežití (36)

Všichni účastníci nové seznamovací reality show se poprvé sešli u jednoho stolu s moderátorkou Terezou Pergnerovou a vztahovými poradci Michalem a Michaelou Bartošovými.

Tereza Pergnerová poslala lodě pro všechny účastníky seznamovací reality show na jejich pláže. Jednotlivé dvojice měly ze setkání obrovskou radost. Všichni společně usedli ke stolu, aby probrali, jak se jim ve vztazích daří a co naopak musí zlepšit nebo kde se svým partnerem naráží.

Přítomní byli také vztahoví poradci, manželé Bartošovi. Každá dvojice dostala prostor, aby veřejně promluvila a zhodnotila průběh svých vztahů. Jako první se slova ujala Jana a Martin. „Hádáme se potichu,“ zasmáli se oba dva s tím, že občas mají problém řešit některé neshody a raději vzájemně mlčí.

Konec Milana a Márie všechny překvapil

Jana prohlásila, že jsou se Zdeňkem něco jako kolegové, ale později se shodli na tom, že se mezi nimi vytvořilo přátelské pouto. Naopak Veronika a Roman sdělili, že se jejich vztah zlepšil. „V momentální chvíli se, ačkoliv jsem to nečekala, se cítím o sto procent lépe než na začátku,“ uvedla Veronika v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Simona a Michal popsali, že musí zapracovat na partnerské komunikaci. Především tedy Simona sdělila, že musí být více otevřenější a říkat nahlas své pocity a Michal se musí méně uzavírat do sebe. Jako poslední promluvili Mária a Milan, kteří ostatním oznámili, že v show končí a rozhodli se zůstat přátelé. Na závěr moderátorka Tereza Pergnerová oznámila, že za chvíli proběhne další svatební obřad, kterého se všichni zúčastní jako hosté. Kdo bude dalším párem nové seznamovací reality show? Sledujte premiérový díl Honeymoon – líbánky k nepřežití už v pondělí na prima+.

Mária a Milan se loučí. Kdo nastoupí místo nich?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.