Seriály a filmy

15. října 2024 16:25

Šarlota Chmelařová

Michal práskl na Romana a Veroniku, že se spolu vyspali: Řekl mi to takhle on

Roman popsal intimnosti s Veronikou - Honeymoon – líbánky k nepřežití (34)

Roman přijel na pláž k Michalovi a udělali si pánskou jízdu. Ve společnosti dobrého jídla a pití se oběma rozvázal jazyk a prozradili si vzájemné pikantnosti ze svých vztahů.

Roman Šebesta a Michal Kubec si už od prvního momentu skvěle notovali. Roman přivezl pivo a jídlo, které si společnými silami uvařili na ohni. Jak den plynul, jejich konverzace se postupně přesouvala z běžných témat až k těm nejintimnějším momentům, které se svými partnerkami zažili.

Roman se Michalovi svěřil, že se dočkal prvního sblížení až dvanáctý den pobytu na ostrově, což mu přišlo dlouhé. Popsal, že k tomu došlo po masáži a že byla následně jeho partnerka na pochybách, zda to neuspěchali. Na druhé straně Michal prozradil, že k sobě mají se Simonou nejblíže ráno a večer. „My teda, co se týče fyzického kontaktu, tak je i bližší. Máme taková ta rána a večery více intimní, jakože tělo na tělo,“ popsal Michal v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Masáž vedla k sexu

Roman poslouchal a přiznal, že párovou situaci Michalovi závidí. „Mně se to líbí, jak fungují jako milenci nebo manželé. Že je tam to objetí, ta blízkost, jsou tam dotyky. Jsou to věci, které musí jít spontánně, a trošku jim to závidím,“ uvedl Roman ve dalším díle nové seznamovací reality show.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Po společné konverzaci u ohně Michal prozradil pikantní informaci na svého kolegu. „Ten den to tam mezi nimi trošku víc zajiskřilo a říkal mi to takhle on. Měli mezi sebou sex,“ nechodil okolo horké kaše Michal.

Podívejte se, jak popsal Michal svůj vztah se Simonou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.