Seriály a filmy

10. října 2024 16:03

Šarlota Chmelařová

Milování na líbánkách? Martin naznačil, že už se s Janou odvázali

Martin a Zdeněk rozebírají vztahy - Honeymoon – líbánky k nepřežití (31)

Zdeněk přijel na pláž k Martinovi, aby spolu strávili celý den a noc. Pánové spolu probrali své vztahy a užili si společně skvělý den, jak ostatně oba avizovali ve svých pozdějších výpovědích.

Zdeněk okamžitě po svém příjezdu na pláž k Martinovi projevil své schopnosti a začal mu tam pomáhat se zlepšováním jejich příbytku. Například se okamžitě vydal do zalesněné části, aby natrhal kokosy a přinesl kusy dřeva či bambus. „Takhle daleko jsem nikdy nebyl,“ prohlásil Martin, který jen nevěřícně koukal. Později dodal, že je Zdeněk zručnější než on a že nemá problém to přiznat.

Mohlo by vás zajímat: Jana přiznala, že s Martinem stydlivost neřeší. Spíme spolu nazí, říká

Společně nakonec ugrilovali maso, dali si dobré pivo a probrali své vztahy s ostrovními manželkami Janou a Janou. Zdeněk prohlásil, že je rád, že se jejich vztah z jednostranné nenávisti posunul do neutrality. „Taková správná stagnace. Jsme jako manželé po dvaceti letech,“ narážel Zdeněk na jejich napjaté soužití s Janou, která je občas velice náladová.

Martin bránil Zdeňka

Poté, co Zdeněk povyprávěl trochu ze svého soužití s Janou, se k jejich vztahu vyjádřil také Martin. „Úplně se mi nelíbilo to chování Jany z vyprávění, co mi Zdenda říkal. Neviděl jsem to, Janu neznám, takže úplně nemůžu soudit, ale bylo mi Zdendy prostě líto,“ dodal.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Martin si postěžoval na urážení a občasnou nevyspělost své partnerky Jany. „De facto jsem pochopil, že neměla žádný pořádný vztah. Cítím z ní, že to bude hodná baba, ale někdy mám z ní pocit takový, jako kdybychom randili na základce. Jak asi nežila s žádným tím chlapem, tak mi někdy přijde pořád taková jakoby holčička,“ uvedl Martin ve dvaatřicátém díle. „Tak třeba se tady taky nechce nějak extra odvázat,“ okomentoval to Zdeněk. Na to konto Martin naznačil, že mezi ním a Janou už k něčemu došlo. „Tak to si zase myslím, že, no…“ odmlčel se Martin a pak se rozpačitě rozesmál a zčervenal. „Co, co? Odvaz už byl?“ zasmál se Zdeněk v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Nejlepší den v pánské společnosti

Pánové si společný čas viditelně užívali. „Západ slunce, skvělé žrádlo,“ popsal Zdeněk jejich společnou večeři na pláži. „Já jsem spokojený. Bude to znít divně, protože jsem tady s chlapem, ale za mě nejlepší den tady!“ prohlásil nadšeně Martin. Ve své pozdější výpovědi pak vtipkoval o společné noci. „Trošku jsem se bál, co mě bude čekat večer,“ smál se hokejista a dodal, že si z toho dělali samozřejmě legraci. „Byl jsem rád, že se tady cítil dobře. Já jsem se s ním taky cítil dobře a myslím si, že jsme si sedli a všechno bylo super,“ popsal.

Podívejte se, jak si Martin uvědomil, že mu chybí Jana:

Sdílejte článek
Štítky reality show Zdeněk Řehoř Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Boháčková Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.