Seriály a filmy

11. října 2024 14:14

Šarlota Chmelařová

Jana si stěžuje na Zdeňka. Chci mít pocit, že s ním někdy zatoužím spát, říká

Jana si stěžuje na Zdeňka Janě - Honeymoon – líbánky k nepřežití (31)

Jana Rousová přijela na pláž k Janě Boháčkové a dámy spolu strávily celý den a noc na pláži. U dobrého jídla a vína spolu probíraly své vztahy a pekařka Jana si vylila své srdce a postěžovala si, co jí na Zdeňkovi vadí.

Jana Boháčková (35) u Zdeňka dlouhodobě bojuje s přitažlivostí. Na začátku jejich pobytu se musela potýkat s velkou averzí vůči svému partnerovi, který se jí ale během speed datingu líbil. Po příjezdu na ostrov se ale vše změnilo a Jana se začala proti Zdeňkovi dost striktně vymezovat.

Čtěte také: Hráči se musejí nechat pohřbít zaživa. Hrozivá výzva ve Zrádcích nešla odmítnout

Počáteční fáze nelibosti se přesunula do přátelského vztahu, kdy se zdálo, že už mají to nejhorší za sebou a konečně spolu začínají vycházet. Jak se ale zdá, u Jany stále přetrvává jistá forma antipatie a dusí v sobě některé negativní emoce, které si vůči partnerovi vytvořila.

Holčičí upřímnost

Právě společnost další ženy jí rozváže jazyk a z Jany začnou padat slova, která jsou jasným důkazem toho, že stále bojuje se svými vlastními pocity a negativními postoji vůči Zdeňkovi. „My takhle třeba večer, ale to musím být ožralá, abych byla schopná s ním komunikovat, probíráme to, jak bychom si to chtěli představovat a co a jak. Ale já bych si ho nechtěla představovat,“ prohlásila Jana Boháčková v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Jana Rousová (25) jen zaraženě poslouchala nával negativních emocí od své kolegyně a zmohla se jen na projev lítosti. „Mě to fakt mrzí, že to máš takhle. Já to oproti tobě mám o 360 na jinou stranu,“ zareagovala Jana Rousová v dalším díle nové seznamovací reality show.

„Chci mít pocit, že s ním budu chtít někdy spát.“

Jana Boháčková zkrátka ve Zdeňkovi nespatřuje prince, kterého si vysnila. Pekařka, která je sama už deset let, toužila potkat muže svého srdce, ale její naděje postupně vyhasíná. „Chci mít pocit, že s ním budu chtít někdy spát, a u něj ten pocit nemám,“ uvedla znechuceně Jana později ve své výpovědi na kameru.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Během společné konverzace s druhou Janou se ale opět projeví její averze ke Zdeňkovi. „Ale furt máš nějakou naději, že to bude třeba chlap, který tě fakt jako pobaví a nebude to trapný buran z Chomutova se dvěma dětma. Já jsem, ne nic, já nechci být zlá prostě, já nechci být zlá, ale… Víš, co, každý jsme nějaký, akorát já mám vždycky pak tendence si říkat, že si nezasloužím nic lepšího. A teď zrovna jsem v rozpoložení, že radši budu sama a zase ve své bublině se svými psy, než zase podstupovat další věci. Já tomuhle fakt jako věřila…“ dodala zklamaně na závěr Jana Boháčková.

Podívejte se, co Zdeněk vypráví Janě po návratu od Martina:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.