Seriály a filmy

14. října 2024 19:04

Šarlota Chmelařová

Roman udělá první krok a usmíří se s Veronikou. Ta je v šoku, že odjíždí pryč

Roman jede na noc pryč od Verči - Honeymoon – líbánky k nepřežití (33)

Roman a Veronika zažili intimní sblížení a hned druhý den ráno hádku. Nával emocí je na ostrově tak silný, že dvojice neví, jak s ním pracovat. Další rána přišla, když přišla zpráva, že Roman stráví noc mimo svou pláž.

Vypjaté ráno u Romana a Veroniky se naštěstí zklidnilo. Zásluhu na tom měl Roman, který se rozhodl udělat první krok a přišel za Veronikou s omluvou. Oba se nakonec objali a situace se trochu uklidnila, i když ve vzduchu bylo stále cítit mírné napětí.

Z letargie ostrovní manželé vytrhla až loď, která jim na pláži vyhodila dopis. Ten jim oznámil, že Roman stráví den a noc mimo ostrov. „Já jsem vyřízená z té krabice, jsem úplně hotová. Nejenom, že se to stalo potom, co jsme se pohádali, takže jedna rána za druhou,“ uvedla Veronika z reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

Strach z noci

Vnadná blondýnka popsala, že největší strach měla z představy večera o samotě. „Hned co mě napadlo, bylo, jak to tady zvládnu v noci, protože si myslím, že se tu sama budu bát. Já Romčovi v podstatě nadávala za to, že ráno místo toho, aby si se mnou povídal, tak dělal dřevo. Ale díkybohu, že ho šel dělat. Protože já tam díky tomu mám teď nasekaná dřívka a můžu si popřípadě udělat oheň. Jako kdyby to nedělal, tak já nevím, co tam s tou mačetou budu dělat,“ zasmála se Veronika ve třiatřicátém díle nové seznamovací reality show.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Na Veronice bylo vidět, že ze zprávy není dvakrát nadšená a mísí se v ní spousta emocí. V dopise stálo, že si má s sebou Roman zabalit nejnutnější věci. „Tak já jsem nejnutnější věc,“ prohlásila se smíchem Veronika. „Já tady nic cennějšího než ty opravdu nemám,“ zareagoval pohotově Roman.

Zoufalství a loučení

„Já nemůžu dneska. Já nějak… Na mě je to moc emocí dneska,“ dodala ještě Veronika. Roman své milé ještě řekl, že jí tam nechá svého plyšového pejska Juliánka. „Ten se tady o tebe bude starat a připomene ti mě,“ sdělil Roman. „Taky mě jako příjemně překvapilo, že jako řekl: ‚Toho ti tady nechávám, aby tady byl aspoň on s tebou.‘ Což u něj je co říct, že si ho nevzal,“ dodala se smíchem Veronika. To ještě netušila, že za ní za chvilku přijede na návštěvu Simona. A jak si to holky užily? Sledujte novou seznamovací reality show online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Podívejte se, jak se Roman usmířil s Veronikou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.