Seriály a filmy

16. října 2024 18:26

Šarlota Chmelařová

Martin s Janou zažili noc jako z hororu. Měli jsme myšlenky, že to vzdáme, tvrdí

Martin s Janou měli šílenou noc plnou komárů - Honeymoon – líbánky k nepřežití (35)

Martin s Janou zažili noc, na kterou jen tak nezapomenou. Dvojice musela utéct ze svého přístřešku a celou noc nespala. Situace pro ně byla natolik hrozná, že přemýšleli, že skončí. Co bylo příčinou?

Martin a Jana si na vlastní kůži vyzkoušeli život v divočině se vším všudy. Romantickou noc na pláži jim přerušili nevítaní návštěvníci. Na pár doslova nalétlo hejno komárů, kteří se dostali i pod moskytiéru a na celou postel.

Oba dva byli z celé situace naprosto v šoku a popsali ji jako nejhorší noc z celého pobytu. „Co to máme v posteli? Fuj, ty kráso,“ natáčela šokovaná Jana na kameru hmyz na prostěradle. „Jsem si tam lehnul a říkal jsem si: Sakra, po mně tady furt něco leze. A když jsme to vyklepali, tak jsme si všimli, že máme plnou síť nějakých mušek. Říkám: Ty vado, to jsou komáři,“ popsal Martin z reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití nepříjemnou večerní situaci.

Noc plná hrůzy

„Bylo to hrozné, už jsme tam nechtěli spát,“ prohlásil Martin v pětatřicátém díle seznamovací reality show. Bylo vidět, že pro oba dva to byl opravdu nepříjemný zážitek. „Začalo se to plnit. A najednou prostě to po mně furt padalo a ta síť byla, jako fakt jako kdybychom byli v nějakém roji,“ popsal Martin děsivý zážitek.

Mohlo by vás zajímat: Jana si stěžuje na Zdeňka. Chci mít pocit, že s ním někdy zatoužím spát, říká

Ani pro Janu to nebylo nikterak příjemné. Sama se rozhodla situaci prověřit a hodně rychle zhodnotila, že je na komáry krátká. „Tak jsem vylezla a najednou se to do mě začalo strefovat úplně všude. Tak jsem byla v cukuletu zpátky pod tou sítí a říkám: Panebože, to je hrozný,“ uvedla blondýnka. „Lítalo to všude. To bylo jako fakt jako v hororu. Utíkali jsme, naráželi jsme do toho,“ prohlásil v tu dobu už se smíchem Martin.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

V danou chvíli jim ale moc do smíchu nebylo. Dokonce prý uvažovali nad tím, že skončí. „Měli jsme myšlenky, že to vzdáme. To už bylo na nás docela moc. Ale potom, jak už jsme byli z toho pryč, jsme si říkali, že je to škoda vzdát. Ale první myšlenky byly, že tady na to kašleme,“ prohlásil Martin.

Podívejte se, jak popsal Roman intimnosti s Veronikou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 10. 2024

Vaše energie je na nejvyšší úrovni, takže můžete pracovat více než obvykle. Mohlo by vás to inspirovat k práci v domácnosti, úklidu, opravám a uklízení. Večer se u vás může nečekaně zastavit návštěva. Přestože jste neměli v plánu pozvat na večeři společnost, dům je v dobré kondici a vy si skvěle zahrajete na hostitele.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.