Astročlánky

17. října 2024 06:30

Robert Policar

Úplněk v Beranu: Vztahy mohou projít velkou krizí, kterou buď překonají, nebo se rozejdou

Přesný úplněk nastane dnes, tedy ve čtvrtek 17. října v 13:26 na dvacátém pátém stupni Berana. Na nebi se vytvoří velmi silná, dynamická konstelace, které se říká Velká kvadratura. Ta probudí síly, jež mohou zatřást s mnoha důležitými vztahy, které mohou projít významnou krizí, kterou buď překonají, nebo ne. Buďte tedy opatrní a pamatujte, že to nejcennější, co můžete druhým dát, je vaše vlastní štěstí a povinnost být v každém ohledu sami sebou.

Tento úplněk bude zvlášť důležitý pro všechna ohnivá a vzdušná znamení, ale velmi silný vliv bude mít i na další dvě kardinální znamení - Kozoroha a Raka.

Čtěte také: Andělské poselství na týden od 14. října 2024: Oslaďte si život odpočinkem a zábavou

Opět nás v tento významný rok 2024 čeká další velmi mocný úplněk, který může probudit síly, které mohou otřást s dlouhodobými partnerskými, rodinnými i pracovními vztahy. Chce to upřímnost, odpuštění i nápravu. Neustále si připomínejte, že za vzniklou krizi vždy mohou dvě strany, a tak se nesnažte nacházet viníka, ale hledejte řešení, které může být na dosah, pokud budete ochotni upřímně komunikovat a nebát se svých vlastních stínů. Naučte se zdravě projevovat hněv, a to nejlépe v nepřítomnosti lidí, kteří ho ve vás vyvolávají. Jak se říká, těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Když už to nepůjde jinak, mluvte o všem v první osobě.

Dovolte si být tím, čím se cítíte být

Luna v Beranu vám může dát schopnost lépe než kdy jindy vnímat své opravdové potřeby, které jste možná v dávných dobách svého dětství potlačili. Pokud však vaše vnitřní děti nemají dostatek výživy, mohou vás neustále oslabovat. Nastal čas se o ně postarat a začít jim nacházet činnosti a zábavu, po které tak dlouho touží. Za odměnu můžete dostat tolik životní energie, že pak všechny úkoly života zvládnete s velkou hravostí. Až zjistíte, co doopravdy potřebujete, promluvte si se svým partnerem, dětmi a nejbližšími. Snažte se vyjít vstříc i jim. Uvidíte, že se to vyplatí. Dávejte druhým to, co sami chcete dostávat. Zkuste to souběžně.

Štěstěna přeje odvážným

Mnoho lidí se bojí učinit kroky do neznáma, ale často to bývá právě to, co náš život může doopravdy změnit. Změna bydlení, cestování nebo odvaha jít do nového vztahu nebo být jednoduše sám může být přesně tím novým začátkem, na kterém můžete pak stavět nové základy vašeho budoucího snu. Odvaha je výrazem prvotní důvěry, která občas nestačí k úspěšnému konci. Jak se říká, jsou dva typy odvah, které jsou nutné k dosažení všech vašich snů. První odvaha je začít a druhá vytrvat. Když už začnete, nesmíte se otáčet zpět, ale zcela se ponořte do magie přítomnosti, kdy zcela zapomenete na své původní já.

Následujte svou radost

Tento úplněk přináší poznání, jak je důležité v životě následovat svou radost. Radost, jak se o ní občas píše, je potravou pro duši, stejně jako krev je důležitá pro lidské tělo. Životní radost a zdravá krev mají mezi sebou určitou souvztažnost. Pokud jste příliš smutní a nešťastní, je velmi pravděpodobné, že se to odrazí na kvalitě vaší krve. To samé platí však i naopak. Máte-li problémy s krví, vneste do svého života více radosti. Vzpomeňte si na to, co jste chtěli dělat v dětství, a dovolte si to z pozice svého dospělého, vyzrálého já. Už nepotřebujete jinou autoritu, protože jste sami svou autoritou a o vaše vnitřní dítě se můžete sami dobře postarat. Vraťte si sílu, která vám náleží, a učiňte ze svého života radostný tanec.

Zdroj: Autorský text astrolog Robert Policar

Poslechněte si, co předpovídají karty na tento týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.