Astročlánky

15. října 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 15. října 2024: Štíři se zamilují, Býci ukončí spory

Nastává čas velké zamilovanosti a šťastné lásky, kterou pocítí Berani, Blíženci a také Lvi. Kozorozi vyřeší společný majetek. Zklamané Panny uzdraví své staré rány na srdci. Jaké energie pocítí ostatní znamení a co tajemný tarot lásky ještě odhalí?

Beran

Oblast lásky dostává velký dar zamilovanosti, radosti a štěstí. Šťastnou láskou se obohatí životy zadaných, nezadaných i zklamaných ze vztahů minulých. Usmějte se a přijímejte s otevřenou náručí vše, co k vám v hojnosti přichází.

Býk

Láska se na chvíli zastaví a vy můžete mít pocit, že se děje něco zlého. Není tomu tak, dostáváte prostor na to, abyste si ujasnili, co vlastně od partnera a vztahů očekáváte. Jakmile budete mít jasno, všechno se krásně doladí a zharmonizuje. Období sporů odchází a do vašich životů vstoupí nová vlna štěstí a radosti.

Blíženci

V partnerském vztahu vládne skvělá nálada, humor a smích, který se dotýká také ostatních. Energie lásky zasáhne i ostatní. Pokud jste prožívali napětí či spory, nyní vše odchází a vy pocítíte velkou úlevu. Štěstí zasáhne také nezadané, hledejte a věřte, že svou novou lásku potkáte velmi brzy.

Čtěte také: Andělské poselství na týden od 14. října 2024: Oslaďte si život odpočinkem a zábavou

Rak

Oblast lásky zasáhnou velké změny, které se mohou zpočátku jevit jako nepříjemné, ale věřte, že vás výsledek nakonec nadchne. Vztahy, které dlouhodobě prožívají krizi, skončí. Je zcela zbytečné udržovat lásku jen ze zvyku. Jakmile si to uvědomíte, uleví se vám a do života přijde nový partner. Páry, které žijí v harmonii, zažijí nesmírně krásné okamžiky.

Lev

V milostných vztazích panují nesmírně krásné energie, což platí také pro všechny, kteří jsou v lásce zklamaní. Buďte velkorysí k ostatním a nezapomínejte na sebe, přichází láska, věrnost a harmonie.

Panna

Máte před sebou nesmírně krásné období lásky a zamilovanosti, které zasáhne také všechny zklamané, nezadané i osamělé. Nebojte se vyrazit mezi lidi a navazovat kontakty. Pokud překonáte ostych, váš život se radikálně změní k lepšímu. Lidé, které poznáte, velmi významně ovlivní váš život.

Váhy

Očekávejte velmi příznivé změny ve vztazích, rodině i v přátelství. Dobrá zpráva vás naprosto uchvátí a nadchne. Potěšit vás může žádost o ruku nebo pozvání na společnou cestu životem. Těšit se mohou zadaní, nezadaní i zranění. Oddejte se láskyplným energiím a nic neodmítejte jen proto, že si nevěříte.

Štír

Rozdávejte lásku, úsměv a radost na všechny strany. Ať váš partner pocítí, že o něho stojíte a jste vždy při něm. Ocení vaše vstřícné gesto a vaše láska se ještě umocní. Nezadaní, pokud jste připraveni na nový vztah, máte velkou šanci potkat svou spřízněnou duši.

Střelec

Jste pod mocnou ochranou bohyně lásky, která pomáhá nejen zadaným, ale také všem, kteří jsou ochotni změnit své postoje a pustit do života mocnou sílu lásky. Nebojte se být odvážní a oslovte svou lásku, nyní si můžete dovolit i zariskovat a udělat to, co byste běžně neudělali.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop na týden od 14. října 2024: Býk sklidí plody své práce, Lev zažije manipulaci

Kozoroh

Oblast lásky a vztahů zaznamená výrazné zlepšení. S partnerem můžete řešit společný majetek. Můžete se rozhodnout změnit bydlení nebo se pustíte do rekonstrukce stávajícího bytu. Nezadaní, můžete potkat osudového partnera a radikálně změníte život, ve hře je také stěhování za láskou.

Vodnář

Nastává období velké zamilovanosti a vzájemné lásky. Spory odcházejí, rodinné vztahy se usmiřují a nalézají společné řešení. Všichni, kteří mají zraněné srdce a jsou zklamaní, naleznou lásku novou a minulost jednou provždy nechají za sebou. Přijímejte dary, které k vám proudí ze všech stran.

Ryby

Oblast lásky a vztahů je velmi příznivá. Novou šanci dostávají všichni, kteří pochopili, že již nechtějí žít ve strachu a bolesti. Vykročte vstříc svému štěstí naproti a nechte proudit léčivou energii lásky celým svým tělem. Mějte se rádi a sdílejte své štěstí s ostatními, vaše láska se ještě znásobí.

Jaký bude tento týden podle karet? Poslechněte si ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.