Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 1. 2023

Blíženci 11. 1. 2023

Přírůstek peněz by mohl do vašeho domova přinést spoustu štěstí a dobrého pocitu. Možná budete mít trochu obavy, jak tuto energii udržet, ale nedělejte si s tím starosti, Blíženci. Vše nasvědčuje tomu, že váš úspěch a štěstí tu ještě nějakou dobu budou. Mohli byste se však zabývat myšlenkou na několik opatrných investic. Budete se tak cítit finančně jistější než v minulosti.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z tohoto dne vám dodá odvahu jít za tím, co chcete. Pokud jste měli nějaké myšlenky o vlastnostech, které hledáte u partnera, může být vhodná doba na to, abyste si je všechny vyjmenovali a každý den to několik minut studovali. Chcete praktické výsledky a také chcete vztah, který má šanci vydržet.

Práce

Události ve světě práce jsou vám přirozeně nakloněny. Díky tomu můžete hodně získat. Pokud potřebujete nové zaměstnání, je vhodná doba, abyste se představili potenciálním zaměstnavatelům. Dojem, který uděláte, bude dobrý.

Peníze

Pohyb ve vašem znamení znamená, že budete pravděpodobně připraveni na jakoukoli finanční výzvu. Možná budete potřebovat tuto energii, abyste se vypořádali s napjatou energií procházející vaším sektorem peněz. Musíte svázat volné konce. Vesmír vás nenechá jít dál, dokud to neuděláte. Od daní až po převody penzijních fondů – nejlépe je vyřídit papírování nebo si sehnat pomoc. Aktivita na konci týdne ve vašem sektoru cizích peněz nebo dluhů může znamenat, že je splatíte.

Zdraví

Nejúčinnějším měřítkem zdravé stravy je to, jak dobře spíte. Kvalita odpočinku, kterou si dopřáváte, souvisí s tím, jak je vaše tělo vyladěné. To, co jíte, ovlivňuje vaši schopnost cvičit a odpočívat. Věnujte čas tomu, abyste si všímali, jak vaše tělo tráví to, co jíte. Červené maso je těžko stravitelné, listová zelenina je snadno stravitelná. Seznamte se s tímto spektrem a začněte se ke svému tělu chovat jako k jemně naladěnému nástroji.

Přečtěte si také