Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 8. 2022

Blíženci 16. 8. 2022

Blíženci, vášně se mohou rozhořet a vy můžete být přímo v centru dění. Dnešek může být o něco intenzivnější než obvykle. V hlavě se vám budou střetávat protichůdné energie a možná budete muset učinit důležité rozhodnutí. Udělali jste veškerou přípravnou práci, kterou jste potřebovali udělat. Je čas jednat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská sestava je poměrně harmonická, ale možná se vám bude zdát, že je na váš vkus až příliš jemná. Nicméně je to vhodná doba k tomu, abyste skutečně poznali, co k někomu výjimečnému cítíte, nebo co on cítí k vám. Dnes se můžete dozvědět něco velmi zajímavého.

Práce

Dnešní pracovní napětí se vás dotkne více než ostatních. Vaše nesmírně citlivá mysl nefunguje dobře v době náročného stresu. Vytvořte si mentální bariéru mezi sebou a lidmi ve svém okolí.

Peníze

V poslední době vás možná trápily starosti s penězi, především s dluhy, které mohly zůstat po většinu roku nevyřešené. Nyní, když se objevily některé pozitivní aspekty, je čas se jimi naposledy zabývat. Pro některé by to mohlo znamenat rozřezání kreditních karet. Pro jiné je to o vytvoření splátkového plánu, který můžete dodržovat, dokud nebude splacen. Konečně se vám to může podařit, tak to neodkládejte!

Zdraví

Dnešní postavení planet vám dává šanci zjistit, co si myslíte o citových skutečnostech, které ne vždy vyplouvají na povrch. Nemůžete vždy vědět, co cítíte, pokud si nedáte čas na rozmyšlenou  a víte, že jste často příliš v pohybu (nebo příliš zapojeni do problémů jiných lidí), než abyste se na sebe pozorně podívali. Zkuste si alespoň dvakrát týdně ve volném čase zajít na lekci jógy nebo na relaxační procházku.

Přečtěte si také