Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 18. 1. 2023

Blíženci 18. 1. 2023

Blíženci, pravděpodobně věnujete velkou pozornost tomu, co si o vás myslí ostatní. Často pro vás může být těžké rozhodovat se v choulostivých situacích ze strachu, že budete špatně hodnoceni, i když víte, že musíte. Na toto dilema můžete narazit během dnešního dne. Důvěřujte svému dobrému úsudku. Rozhodnost může být dnes mnohem důležitější, než si vůbec dokážete představit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože se nikdy do ničeho nepouštíte bez dlouhého přemýšlení nad detaily, dnešní planetární konjunkce vás nepochybně přivede do rozpaků. Čím více však budete přemýšlet, tím více budete mít tendenci se do ještě většího zmatku dostat. Prostě se uklidněte, zhluboka se nadechněte a nechte vše plynout tak, jak to plyne.

Práce

Den začíná poněkud nepříjemně, ale to není důvod k tomu, abyste se stáhli do pozadí a schovali. Nejlepším lékem je vyříkat si své pocity a obavy s ostatními. Komunikace je klíčem ke zmírnění stresu z vaší situace.

Peníze

Díky šťastnému aspektu ve vašem znamení jste tento týden v sedmém nebi. Díky tomu můžete být zábavnější, nemluvě o tom, že jste pro ostatní přitažlivější, takže to jistě zvýší vaši společenskou aktivitu a sebevědomí. Ve skutečnosti to možná pocítíte natolik, že se v práci přihlásíte k nejrůznějším novým vzrušujícím projektům, a dokonce na sebe vezmete zodpovědnost za řízení budoucích společenských akcí své firmy. Nepochybně se brzy dostaví i peněžní odměna.

Zdraví

Jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit negativní energie, je dohodnout se se sebou, že si dáte pauzu od čtení nebo poslouchání zpráv, i kdyby to mělo být jen na jeden den. Pamatujte: mezi „zůstat bdělý“ a „už nikdy nespat je tenká hranice. Aby se váš imunitní systém mohl bránit nemocem, potřebuje v průměru osm hodin spánku za noc. Abyste mohli spát, musí vaše tělo vědět, že nemusí být v nejvyšší pohotovosti. Ti z nás, kteří jsou obzvláště empatičtí, musí být obzvláště opatrní, pokud jde o média, která konzumují: ať už jde o srdceryvné úseky ve večerních zprávách nebo ultrabrutální filmy před spaním, neprospíváte svému endokrinnímu, nervovému a imunitnímu systému tím, že ho vystavujete příliš stimulujícímu a děsivému obsahu.

Přečtěte si také