Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 18. 6. 2023

Blíženci 18. 6. 2023

Zdá se, že nic nefunguje podle vašich představ, Blíženci. Vaše racionální mysl vám říká, že věci jsou v pořádku a že máte zelenou k tomu, abyste pokračovali ve svých plánech. Ale uvnitř vás se ozývá tichý hlásek, který naznačuje něco jiného. Možná tušíte, že váš plán je v něčem chybný. Možná ignorujete určitou bolest ve svém srdci tím, že ji držíte v tajnosti, zatímco ve skutečnosti ji potřebujete dát najevo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocity se stávají důležitějšími a jsou zvýrazněny dnešní souhrou astrálních energií. Dovolte jim vybublat na povrch a řekněte svému blízkému vše. Vytvořte nádhernou atmosféru pomocí vhodného osvětlení a aromatických olejových svíček nebo kadidla. Vzduch, prostor a světlo umožní vašim hlubším emocím vzplanout. Na konci večera budete mít dobrou náladu.

Práce

Nestrkejte nos do situace, o které nic nevíte. V souvislosti s vaší prací dnes dochází ke změnám a napětí pravděpodobně vzroste. Nepřispívejte k tomuto napětí tím, že budete slídit a hledat odpovědi na otázky, které vám nepřísluší.

Peníze

Stále máte omezující aspekty, které zpomalují vaše peníze, což může být někdy frustrující. Dostáváte však také nové rozkazy. Nejvíce se to týká vaší každodenní práce, která prochází velkou změnou. Možná dokonce změníte povolání nebo způsob, jakým pravidelně přinášíte peníze. Dávejte si pozor na své zdraví, které by se v důsledku stresu mohlo vyčerpat. Je lepší být v bezpečí než litovat.

Zdraví

Zapojte jógu do své zdravotní rutiny. Jóga je dobrá pro tělo, ale v podstatě je určena ke zklidnění mysli, aby mohl být duch více přítomen. Cvičení jógy se dělí na mnoho škol – jedna z nich je jistě vhodná právě pro vás. Pokud je chcete prozkoumat, na internetu je k dispozici mnoho úvodních videí, stačí je najít. Vyzkoušejte to, možná na vás čeká nová, úžasná zkušenost.

Přečtěte si také