Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 19. 4. 2023

Blíženci 19. 4. 2023

Touha po velkém nákupu by vás mohla svádět k tomu, abyste si nadměrně vyčerpali kreditní karty a vybrali úspory, Blíženci. Obvykle nejste z těch, kteří jednají impulzivně, takže to dnes nedělejte. Nákup uskutečněte, pokud máte pocit, že ho opravdu potřebujete, a nezpůsobí to žádné velké komplikace ve vaší finanční situaci. Tak nebude vaše potěšení z této věci vyváženo pocitem viny.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může znamenat, že na informace reagujete přehnaně, aniž byste si udělali čas ověřit si, zda jsou pravdivé, či nikoli. Pokud chcete se svou drahou polovičkou udržet dobré vztahy, zastavte se a přemýšlejte, než promluvíte.

Práce

Několik následujících měsíců budete důvěřivější. Snadno se necháte ovlivnit názory jiných lidí. S jedním člověkem si budete myslet jedno a v přítomnosti někoho s opačným názorem budete věřit úplně něčemu jinému.

Peníze

Tento týden může přinést zvláštní pocity z minulosti (nebo možná z minulých životů). Mohli byste se cítit omezeni nebo nuceni k určitému závěru. Aspekty ovlivňující vaši oblast zaměstnání znamenají, že musíte zaměřit více pozornosti, aby vaše práce měla smysl a byla lukrativní.

Zdraví

Možná se právě teď cítíte pěkně naštvaní. Planetární pohyby týkající se vašeho znamení jsou tento měsíc pořádnou kombinací intenzivních energií. Díky tomu jste neustále ve střehu a ve vysokém napětí. Voda je doslova nejlepším řešením: pijte hodně vody, minimálně osm sklenic denně. Vaše játra vám za to poděkují a vy budete emočně vyrovnanější. Nedovolte, abyste vyhořeli.

Přečtěte si také