Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 3. 2023

Blíženci 2. 3. 2023

Blíženci, dnes vám může zkřížit cestu řada lidí, kteří se zabývají léčitelskými profesemi. Možná uslyšíte zprávy o nedávných objevech v těchto oborech, které vzbudí váš zájem. To, co se dozvíte, by mohlo zásadním způsobem pozitivně ovlivnit váš život, a proto si zapište nejen kontaktní údaje na lidi, s nimiž se setkáte, ale také zdroje, které používají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V každé romantické situaci máte rádi, když se vám někdo dvoří velmi jemně, a neoceníte přístup, který nebere v úvahu vaši citlivou stránku. Díky dnešnímu planetárnímu uspořádání se vám však pro jednou může stát, že se budete chtít nechat okamžitě svést někým neuvěřitelně výjimečným. V dychtivosti pocítit vřelost objetí této osoby zapomenete na své obvyklé normy chování!!!

Práce

Dodržujte své slovo. Pokud řeknete, že někomu zavoláte zpět, zavolejte mu. Pokud řeknete, že do dneška něco uděláte, udělejte to ještě dnes. Ostatní lidé sledují vaše činy.

Peníze

Čeká vás období změn v oblasti peněz. Vesmír pravděpodobně přinese novinky týkající se vašich financí a investičních plánů. Ujistěte se, že jste co nejdříve podepsali, zpečetili a doručili důležité dokumenty, abyste mohli využít pozitivních výsledků. Pokud jde o skupinové aktivity, hledejte kompromis mezi svými potřebami a potřebami ostatních.

Zdraví

Jakékoli nepředvídatelné výkyvy nálad byste dnes měli brát s rezervou - není to zrovna vhodná doba na to, abyste se pouštěli do sporů s kolegy nebo členy rodiny. Dodržujte svůj cvičební režim, i když se vám zrovna nechce. Pocit nenaplněné touhy lze odstranit pouze tím, že se k sobě budete chovat velmi opatrně a budete používat sebepoznání. Zkuste také omezit příjem cukru na ráno.

Přečtěte si také