Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 9. 2022

Blíženci 2. 9. 2022

Blíženci, můžete mít pocit, že jste nějakým způsobem zkoušeni, že jste před soudem a musíte se obhájit, včetně toho, čemu věříte a jak fungujete. Tento pocit je znepokojivý, ale brzy si uvědomíte, že vás v mnoha ohledech posiluje. Zpochybňovat své vzorce chování je zdravé, a tak se otevřete způsobem, o kterém jste možná dříve neuvažovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se vám možná vybaví mnoho milých vzpomínek. Máte příležitost vrátit se do minulosti a možná kontaktovat lidi, které jste znali, nebo se znovu seznámit se starými romantickými zážitky. Možná narazíte na téměř zapomenutou, ale známou tvář, která ve vás vyvolá sentimentální vzpomínku. Neignorujte to, protože by to mohlo mít velkou cenu.

Práce

Informace, které obdržíte, nemusí být příliš povzbudivé. Nezabývejte se jimi. Komentáře berte s rezervou. Něčí nevhodná poznámka není něco, kvůli čemu byste měli ztrácet spánek. Tato osoba neví, o čem mluví.

Peníze

Čelíte výzvě v oblasti aktivit, které ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. Přestože planety dokonale vyvažují mužskou a ženskou energii ve vašem nitru, mohou také vyhloubit problémy, které byste nyní raději neřešili. Snažte se je brát postupně. Nakonec tato doba poskytuje potřebný prostor pro vznik nových nápadů, z nichž mnohé jsou lukrativní!

Zdraví

Není snadné porušit tradice, ale vy jste známí tím, že se vydáváte na méně frekventovanou cestu. Někdy je však pro vás ta méně prošlapaná cesta tou tradiční! Dejte si dnes pauzu a dodržujte velmi jednoduchý plán. Jezte jen ty nejčerstvější potraviny, které máte k dispozici, cvičte, ale věnujte zvláštní péči svým kloubům (jóga nebo plavání a následně sauna, pokud je to možné) a choďte brzy spát. Vaše příští "vybočení z normálu" bude posíleno tímto oddechem.

Přečtěte si také