Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 20. 4. 2023

Blíženci 20. 4. 2023

Čím více se snažíte ovládat druhé, tím těžší bude získat to, co chcete, Blíženci. Lidé se stejně silnou vůlí vám dávají najevo, že se nenechají šikanovat vaším manipulativním chováním. Pokud přímý přístup nefunguje, nechte to být. Možná se situace neměla vyvinout tak, jak jste chtěli. Věřte, že věci se vyřeší k lepšímu, ať už bude po vašem, nebo ne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na rozdíl od vaší obvyklé pozornosti, která se podobá pozornosti lučního koníka, máte dnes sklon k hlubokému přemýšlení. Současné planetární uspořádání vám pomáhá zvážit vaše zapojení do určitého vztahu. Právě teď můžete mít tendenci vidět spíše chyby než světlé stránky. Pokud si dokážete vzájemně poskytnout konstruktivní kritiku, mohlo by vám pomoci si o věcech promluvit. Nepřehánějte to však.

Práce

Většina vašich zmatků v práci pramení z obtížných a rozporuplných emocí. Které emoce?, ptáte se možná. Jsou to ty, které jste v sobě tak dlouho dusili a popírali. Vypořádejte se s těmito pocity a dojde k vyjasnění.

Peníze

Tento týden může přinést zvláštní pocity z minulosti (nebo možná z minulých životů). Mohli byste se cítit nějak omezeni nebo nuceni k určitému závěru. Aspekty ovlivňující vaši oblast zaměstnání znamenají, že zde musíte zaměřit více pozornosti, aby vaše práce měla smysl a byla lukrativní.

Zdraví

Když se probudíte o něco dříve, můžete si před začátkem dne dopřát trochu času o samotě. Prospěje vám, když si každý den vyhradíte trochu času na to, abyste se soustředili na to, čeho chcete dosáhnout. Máte tendenci zaplétat se do programu ostatních lidí, protože jste tak talentovaní, že pomáháte ostatním dosáhnout jejich cílů. Soustředit se na sebe ráno nad šálkem bylinkového čaje může mít na váš život silný vliv.

Přečtěte si také