Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 20. 9. 2022

Blíženci 20. 9. 2022

Blíženci, vaše soustředěnost bývá obecně silná, ale dnes byste mohli být dočasně v nevýhodě. Vaše myšlenky se vám budou zdát nejasné a nesouvislé a nebudete schopni se vyjadřovat jasně a přesně. Ujistěte se, že to lidé ve vašem okolí vědí. Zároveň vynakládejte zvýšené úsilí na to, abyste byli srozumitelní, jinak byste mohli způsobit zmatek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete cítit klaustrofobicky. Můžete se cítit sevření a svázaní s určitou situací, bez které byste se určitě obešli. Pokud je život pro vás a vaši milovanou osobu poněkud náročný, pak je možná vhodná doba vyrazit někam na zvláštní a přiměřeně romantické místo. To může znovu zažehnout jiskru a vytvořit doutnající oheň, který si později budete užívat.

Práce

Pokud hledáte soucit nebo chápavé rameno, na kterém byste se mohli vyplakat, můžete hledat jehlu v kupce sena. Z velké části jste dnes odkázáni sami na sebe.

Peníze

Máte určité problémy, pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce. Možná se obáváte, zda si nyní budete moci dovolit svůj životní styl nebo si dokonce udržet svůj domov. Díky harmonickému vesmíru však budete schopni refinancovat, získat další finanční prostředky nebo požádat o půjčku, pokud to budete potřebovat. Je to šťastná doba, tak se neostýchejte.

Zdraví

Pozastavení úsudku vám umožní vidět více pravdy. Pozastavení posuzování sebe sama vám umožní vidět zejména vaši vnitřní pravdu. Dnešní astrální konfigurace je skvělá pro osobní zkoumání. Děláte pro sebe věci, které napomáhají vašemu pocitu pohody, nebo věci, které ho naopak snižují? Jaké chování vidíte u svých přátel, které obdivujete a které byste chtěli následovat? Máte svobodu zvolit si své vlastní zdravotní postupy.

Přečtěte si také