Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 22. 9. 2022

Blíženci 22. 9. 2022

Blíženci, naskočte dnes včas, jinak můžete zůstat pozadu. Pokud budete sedět a čekat, až vám někdo udělí pozvání, pravděpodobně se nikdy nedostanete tam, kam chcete. Jakmile jednou nastoupíte, už vás nic nezastaví. Klíčem k úspěchu je nyní udělat první krok. Dnešní den je vhodný k tomu, abyste převzali iniciativu a vydali se tam, kam vás příliv zanese.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je plný pospolitosti a jednoty. Možná se v poslední době cítíte se svým partnerem výrazně rozladěni a nutně potřebujete něžnou péči. Možná se oba potřebujete snažit být k sobě milí - opravdu milí, ne to jen předstírat. Vidíte, není to mnohem lepší? V tomhle je ještě spousta práce.

Práce

Celkově je vaše myšlení zcela jasné a podložené, ale někdo jiný vám do hlavy zasévá semínka pochybností. Někdo, kdo má o sobě poněkud nadsazené mínění, se hrubě staví proti vašemu dosavadnímu způsobu myšlení. Sjednoťte se se svou pravdou, ne s pravdou někoho jiného.

Peníze

Máte určité problémy, pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce. Možná se obáváte, zda si nyní budete moci dovolit svůj životní styl nebo si dokonce udržet svůj domov. Díky harmonickému vesmíru však budete schopni refinancovat, získat další finanční prostředky nebo požádat o půjčku, pokud to budete potřebovat. Je to šťastná doba, tak se neostýchejte.

Zdraví

Díky současnému tranzitu je vhodná doba pro generální očistu, která by se měla konat alespoň jednou nebo dvakrát ročně. Podívejte se na své tělo a začněte s očistou. Dostatek vody je samozřejmě velmi důležitý po celou dobu. Pokud je to ve vašich silách, pokuste se několik dní dodržovat přísná dietní omezení a jíst pouze syrové ovoce a zeleninu. Možná se budete cítit lehce a aktivně a získáte spoustu návratné energie, pokud budete věnovat pozornost tomu, co vám vaše tělo říká.

Přečtěte si také