Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 5. 2023

Blíženci 23. 5. 2023

Rozčilení a zklamání ze strany člena rodiny může způsobit rozruch v domácnosti. Problémy s vybavením domácnosti by mohly narušit rutinní život všech členů rodiny. V takových dnech je nejlepší, když všichni vyjdou ven a rozptýlí se. Filmy, sportovní akce a muzea mohou pomoci od stresu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může to být jeden obzvlášť vášnivý rozhovor, který vás přiměje k tomu, abyste chtěli určitou osobu poznat mnohem lépe. Současný aspekt ve hře vám dodá dodatečnou odvahu nasměrovat diskusi směrem ke svým snům. Pokud chcete, aby vás dotyčná osoba pozvala na rande, aniž byste ji museli sami žádat, stačí, když s úspěchem uplatníte svou přirozenou mazanost.

Práce

I někteří ostatní lidé počítají stejně jako vy. I jiní lidé jsou schopni vycítit jemnosti dané situace. Spojte se nyní s těmito lidmi a podělte se o svůj vhled. Jakmile si poskládáte jednotlivé dílky dohromady, odhalí se vám nádherný obraz. Všichni z toho můžete mít prospěch.

Peníze

Tento týden je ideální k tomu, abyste přemýšleli o založení nového podniku. Vaše práce se mění, stejně jako váš finanční obraz. Jít s proudem znamená, že byste měli přijmout to, co se nyní děje, místo abyste se tomu snažili vzdorovat. Vaše vztahy jsou pro tento okamžik vašeho života nejen důležité, ale také vysněně dokonalé.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává příležitost zamyslet se nad svými vlastními reakcemi. Místo toho, abyste se cítili ublížení nebo uražení kvůli tomu, co vám někdo řekl nebo udělal, využijte tento čas k tomu, abyste si všimli, jak na tuto událost reagujete. Vaše reakce je jistě naprosto oprávněná, ale chcete si jí být schopni všimnout odděleně od druhé osoby. Z tohoto prostoru můžete načerpat sílu. Zvedání závaží je nyní dobrým cvičením.

Přečtěte si také