Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 5. 2023

Blíženci 24. 5. 2023

Je čas přestat se chovat tak, jak si myslíte, že vás ostatní chtějí vidět jednat, Blíženci. Planetární konfigurace potvrzuje, že je čas vyjádřit sebe sama – své emoce, touhy a úhel pohledu – zaujmout pevnější postoj a jasněji definovat, kým jste pro druhé i pro sebe. Odhadování možných reakcí vás nakonec nikam neposune.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes byste se mohli do někoho bezhlavě zamilovat, zejména díky vlivu dnešního planetárního uspořádání. Může to začít neobvyklým rozhovorem o věcech, které jsou odlišné. Přitažlivost bude okamžitá a zřejmá a možná i trochu ohromující. Možná by bylo dobré zůstat nohama na zemi, pokud je to jen trochu možné.

Práce

Ostatní si budou všímat všeho, co děláte. Budou si to také pamatovat. Dokonce i drobnosti, které pro druhé uděláte – donesete jim šálek kávy, nabídnete drobnou pochůzku při obědě – to vše bude oceněno. Dělejte tyto užitečné a velkorysé věci s úsměvem.

Peníze

Nyní pro vás nastává energický čas. Cestování, učení a poznávání může být na prvním místě vašeho programu. Je však také čas vyvážit potřeby každodenní práce s touhou po cestování. Pokud se vám nějakým způsobem nepodaří učinit cestování nebo vyšší vzdělání součástí svého obchodního modelu, musí dojít ke kompromisu. Vesmír tuto ránu odlehčí.

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří více jiskry, než pravděpodobně víte, co s ní dělat. Už tak máte v sobě tolik sexuální energie, že tohle je taková třešnička na dortu. Pokud se nemůžete vyjádřit s někým jiným, není důvod, proč nevzít věci do vlastních rukou. Uvolnění sexuální energie je pro zdraví dospělého člověka životně důležité. Existuje více způsobů, jak být smyslný, než jen sex. Otevřete se svému libidu a vzdejte se všem svým dosavadním představám.

Přečtěte si také