Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 5. 2023

Blíženci 28. 5. 2023

Možná narážíte na překážky spojené se svými cíli. Možná máte pocit, že se vám nedostává podpory a spolupráce, kterou si zasloužíte. Dnes můžete cítit, že jsou vám lidé citově vzdálení a mají povrchní názory na určité otázky. Lidé, od kterých jste očekávali, že budou na vaší straně, se mohou obrátit proti vám, takže se budete cítit zrazeni. Snažte se nebrat si věci osobně.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pod vlivem současných nebeských energií jste dnes skutečně magnetičtí. Pokud jste se z nějakého důvodu cítili sklesle, dovolte této úžasné energii, aby vás pozvedla, a nebojte se opravdu zazářit. Někdo, kdo byl vámi okouzlen, by se mohl náhle rozhodnout učinit vůči vám velmi vstřícný krok. Buďte tedy připraveni na nějakou akci.

Práce

Nebudete se bát ukázat sami sebe. Cítíte se dobře ve své kůži. Jste hrdí na to, kdo jste a v co věříte. Díky této sebedůvěře je snazší otevřeně a upřímně diskutovat s ostatními o pracovních záležitostech.

Peníze

Nyní pro vás nastává energický čas. Cestování, učení a poznávání může být na prvním místě vašeho programu. Je však také čas vyvážit potřeby každodenní práce s touhou po cestování. Pokud se vám nějakým způsobem nepodaří učinit cestování nebo vyšší vzdělání součástí obchodního modelu, musí dojít ke kompromisu. Vesmír tuto ránu odlehčí.

Zdraví

Touha prosadit se by dnes mohla být obzvlášť silná. A to jak po stránce psychické a emocionální, tak i fyzické. Snažte se tomuto pocitu nepodlehnout a raději ustupte a všimněte si toho, co to je: tendence být na sebe tvrdý, když jsou pro vás věci matoucí nebo zdrcující. To, co opravdu potřebujete, je dát si šálek dobrého čaje nebo trochu osvěžujícího cvičení a hodně odpočívat. Touha tlačit na sebe je způsob, jak zakrýt své skutečné emoce.

Přečtěte si také