Denní horoskop BÝKA na 23. 11. 2022

Býk 23. 11. 2022

Současné planetární aspekty by mohly změnit váš přístup k životu. Téměř nutkavě budete potřebovat prohloubit vztahy s lidmi, které jste nedávno poznali. Jeden z nich vás bude pravděpodobně přitahovat, ale buďte opatrní, protože tato osoba k vám nemusí cítit totéž. Podívejte se na to z té lepší stránky. Proč byste měli plýtvat energií na někoho, komu na vás nezáleží?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je cítit změna, protože vás přitahuje někdo výjimečný, koho jste poznali teprve nedávno. Na povrch by mohly vyplout velmi intenzivní pocity, které vás mohou překvapit. Možná bude lepší zpomalit, než zrychlovat, protože se nechcete do něčeho vrhnout příliš rychle a pak zjistit, že jste udělali chybu.

Práce

Ostatní lidé mluví na vás, ale ne s vámi. Pokud jim to dovolíte, promarní spoustu vašeho času. Pamatujte, že i váš čas je cenný. Odejděte, když potřebujete odejít. Nezůstávejte jen proto, že chcete být milí.

Peníze

Máte napjatý aspekt, který ovlivňuje váš sektor zaměstnanosti. Je nezbytné pěstovat trpělivost v oblasti komunikace a technologií, které používáte k výkonu své práce. Vaše možnosti se budou rozšiřovat v souvislosti s vyučováním, učením a duchovnem, takže pokud se na ně budete muset spolehnout, abyste přežili příští týden nebo dva, budiž. Peníze přijdou bez ohledu na to.

Zdraví

Možná jste dnes přetažení a potřebujete se soustředit sami na sebe. Neznamená to konec světa, pokud odložíte vykonání laskavosti pro někoho jiného, a neznamená to, že nejste dobrý přítel, pokud neřeknete ano na každé pozvání. Budujte se zevnitř. To znamená věnujte čas něčemu, co vyživuje vaše tělo. Zvláště prospěšné by pro vás v tomto období bylo posilovací cvičení, například bikram jóga.

Přečtěte si také