Denní horoskop KOZOROHA na 14. 11. 2023

Kozoroh 14. 11. 2023

Předejte jednu část projektu někomu, o kom si myslíte, že je pro ni kvalifikovanější. Nemá smysl snažit se dělat všechno sám, když víte, že někdo jiný je pro daný úkol vhodnější. Dnešní doba si žádá pevnou a trpělivou ruku. Pokud si myslíte, že na to nemáte schopnosti, přiznejte to. Větší respekt si získáte, když budete delegovat úkoly, než když se budete snažit prokousat se jimi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše přesvědčení o určitém blízkém vztahu se dnes může změnit. Pokud jste měli určité představy a myšlenky, které se ve skutečnosti nezakládaly na pravdivém stavu věcí, pak vás možná čeká drsné probuzení. Pokud dokážete nechat věci být tak, jak jsou, mohli byste se dočkat příjemného překvapení.

Práce

Převezměte odpovědnost za své činy, místo abyste se záměrně skrývali pod radarem. Nyní je čas čelit výzvám, které před vámi stojí. Postavte se jim čelem, místo abyste se ve strachu skrčili. Mějte sebedůvěru!

Peníze

Kolem je nyní hodně vzdušné energie. To může někdy způsobit, že jsou lidé přelétaví, ale vy jste něco jiného. Znovu se soustředíte na úsilí o získání finančních prostředků, které už nějakou dobu nosíte v hlavě. Ať už se jedná o podnikání nebo zábavu, je čas to rozjet. Vesmír vás mezitím učiní obzvláště věšteckými, takže se vám možná skutečně vyplatí zahrát si loterii. Nikdy nevíte!

Zdraví

Jen stěží zvládáte emoce, které se objeví, když se spustí vnitřní konflikt. Tento měsíc se vyskytne několik tranzitů, které by mohly mít tento účinek – včetně dnešního planetárního uspořádání. Bude snadné zjistit, zda ve všech oblastech vašeho života dostáváte to, co chcete. Mohli byste se v této oblasti cítit mimořádně citliví. Dbejte na to, abyste se správně stravovali a měli dostatek pohybu: to je více než polovina úspěchu.

Přečtěte si také