Denní horoskop KOZOROHA na 20. 11. 2023

Kozoroh 20. 11. 2023

Vaše mysl může být nyní v expanzivním režimu. Mnoho věcí by pro vás mělo fungovat. Díky vaší flexibilitě a schopnosti žonglovat s mnoha věcmi najednou by úkoly, které tyto schopnosti vyžadují, měly být hračkou. Bohužel však nemusí příliš pomoci, pokud jde o lásku a romantiku. S blízkým partnerem možná nebudete komunikovat tak, jak byste si přáli. Mohlo by pro vás být jednodušší komunikovat s cizími lidmi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco by mohlo změnit váš milostný život. Pokud jste se rozmýšleli, zda přejít od mileneckého vztahu k partnerství, pak byste v závislosti na způsobu, jakým toto téma nadhodíte, mohli způsobit zajímavé změny. Svůj milostný zájem můžete buď odradit tím, že řeknete špatnou věc špatným způsobem, nebo si dáte na čas a svůj projev naplánujete a budete úspěšní.

Práce

Vaše emoce jsou pod kontrolou, což vám usnadňuje soustředění na práci. Váš smysl pro uzemnění je silný – pomáhá vám stabilizovat se a uskutečňovat vaše sny. Nyní je čas zhmotnit své myšlenky a přání.

Peníze

Užíváte si čistě společenský charakter tohoto období jednoduše proto, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou práci. Tento týden můžete jako blesk z čistého nebe dostat neuvěřitelný nápad na nové podnikání nebo produkt. Není třeba hned nic podnikat. Jen využijte svou malou cílovou skupinu – své přátele – abyste zjistili, jak by se nápadu mohlo dařit na trhu, než ho budete dále rozvíjet.

Zdraví

Dnešní aspekt vás na několik dní přiměje cítit se emocionálněji. Všímejte si, jaké pocity se objevují, a chovejte se k sobě jemně. Dbejte na své zdraví. Neexistuje žádný důvod, proč byste k sobě nemohli být šetrní a přitom se pokud možno pořádně zapotit v posilovně. Ve skutečnosti může být při zpracovávání emocí prospěšné procvičovat své tělo a zároveň uvolňovat toxiny. Nezapomeňte pít hodně vody, aby se jednalo o očistný zážitek.

Přečtěte si také