Denní horoskop KOZOROHA na 21. 12. 2022

Kozoroh 21. 12. 2022

Můžete očekávat klidný a efektivní den. Jakékoli projekty, které jste zahájili ve veřejném nebo soukromém životě, by měly začít nabývat zajímavých obrysů. Postupně budou mizet nejistoty. Důvěřujte času, protože ten v současné době pracuje ve váš prospěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se se svou drahou polovičkou vrhnete do skutečného dobrodružství. Nebeská konjunkce vám oběma přináší příležitost podniknout něco radikálně odlišného, co zahrnuje vaši odhodlanou spolupráci. Pokud tuto výzvu přijmete, může to být jedna z nejtěžších věcí, o které jste se kdy pokusili, ale také ta nejhlubší a nejobohacující. Zároveň vás oba změní k lepšímu.

Práce

Pokud máte co říct, tak to řekněte. A nebojte se to říct i kreativním, fantaskním způsobem. Máte-li dnes před sebou virtuální prezentaci, neváhejte použít spoustu metafor a nápaditých příkladů. Tímto přístupem získáte velké body.

Peníze

Pokud chcete něco změnit ve svém pracovním a finančním životě, je tento týden tou správnou příležitostí. Váš komunikační sektor se rozšiřuje, což vám dává jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli, od vrcholu potravinového řetězce až dolů. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze plynou z toho, že se řídíte pokyny svého srdce.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se cítíte sebejistější a zároveň možná trochu nervózní. Emoce jsou proměnlivé a těžko se dají zařadit do nějakých škatulí. Máte tendenci chtít věci pojmenovat a umět uspořádat podobné s podobným. Proto se můžete cítit frustrovaní, pokud se cítíte více emocionálně v oblastech, kde jste zvyklí cítit se organizovaně. Využijte cvičení, které vám pomůže cítit se více pod kontrolou.

Přečtěte si také