Denní horoskop KOZOROHA na 23. 12. 2023

Kozoroh 23. 12. 2023

Zdá se, že se váš život točí kolem kontaktu s lidmi. Jste společenský, veselý, poutavý, konverzační typ, který rád sdružuje lidi, ale v poslední době toužíte být sami. Dnes touhu po samotě, kterou cítíte, nepřehlížejte. I když je to pro vás neobvyklá potřeba, je stále platná a měli byste ji ctít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu nebeskému vlivu je láska jako kouzelná pohádka. Je to čas, kdy možná zatoužíte po dokonalém vztahu, který vás bude naplňovat po všech stránkách. Pokud je možné jít na rande, může se vám dotyčná osoba zdát jako odpověď na vaše nejtajnější sny, a přesto by nebylo moudré očekávat, že to tak zůstane navždy.

Práce

Struktura vaší každodenní pracovní rutiny se dnes může dostat pod palbu kritiky. Možná zaměstnavatel neschvaluje váš přístup. Pokuste se najít kompromis a mějte na paměti, že nejlépe pracujete, když jste sami. Snažte se o nezávislost.

Peníze

Pokud chcete něco změnit ve svém pracovním a finančním životě, je tento týden tou správnou příležitostí. Váš komunikační sektor se rozšiřuje, což vám dává jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli, od vrcholu potravinového řetězce až dolů. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze přicházejí díky tomu, že se řídíte pokyny svého srdce.

Zdraví

Uspokojení přirozených potřeb je přesně to, co vám tento týden lékař naordinoval. Přesně tak – máte to na starosti vy. Zkuste se zaměřit na to, co skutečně chcete, a pak si to dopřejte. Ať už je to procházka a přemýšlení o osobních záležitostech, nebo upřímný rozhovor se šéfem, některé věci si můžete zajistit jen vy. Někdy propadnete myšlence, že to, co nejhlouběji chcete, je něco nebo nějaká emoce, kterou vám mohou poskytnout pouze druzí. Probuďte se z tohoto kómatu a začněte pečovat sami o sebe.

Přečtěte si také