Denní horoskop KOZOROHA na 24. 2. 2023

Kozoroh 24. 2. 2023

Vaše srdce a intuice dnes budou vládnout mnohem více než vaše mysl. Věřte svým instinktům, Kozorozi. Pokud se věnujete prodeji, můžete očekávat, že se na vás dnes budou valit zakázky, protože vaše mimosmyslové vnímání vám pomůže poznat potřeby klientů téměř dříve, než je poznají oni sami. Naplánujte si romantickou schůzku s někým, koho milujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet naznačuje, že máte šanci provést významné změny v probíhajícím vztahu. Zpočátku by to mohlo znamenat, že strávíte nějaký čas odděleně, abyste se znovu napojili na svůj vnitřní zdroj tvořivosti; to však jen posílí vaše pouto a dá vám větší šanci sdílet se hluboce jeden s druhým novými a nádhernými způsoby.

Práce

Zmatek a nerozhodnost jsou noční můry, se kterými se potýkáte. Tlak přichází ze všech stran a zdá se, že žádná skutečnost není správná. Jediné, na co se můžete spolehnout, je vaše intuice. Pozorně jí naslouchejte a okamžitě budete vědět, jak postupovat.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o způsobech vydělávání peněz, které zahrnují domácnost. Ať už se jedná o vytvoření nové domácí kanceláře, nákup a výměnu bytu nebo zahájení podnikání v oblasti výzdoby domů, právě zde se nyní nacházejí peníze. Možná však neuvažujete jasně, pokud jde o vaši dluhovou situaci. Než něco podepíšete, dopřejte si čas, který potřebujete k pomalému a pečlivému třídění dokumentů.

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet své emocionální já namazané.

Přečtěte si také