Denní horoskop KOZOROHA na 29. 11. 2023

Kozoroh 29. 11. 2023

Máte tendenci vrhat se do nového projektu po hlavě. Ne každý se ale nechá strhnout vaším nadšením. Dávejte si pozor, abyste nepřeválcovali ty, na kterých vám nejvíce záleží. Zejména váš partner se v tuto chvíli cítí poněkud rozmrzelý a odstrčený. Udělejte, co je ve vašich silách, abyste uklidnili případné rozbouřené moře. Možná je na čase odložit svůj projekt ve prospěch romantického výletu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Milovaná osoba se zdá být v tuto chvíli velmi těžko pochopitelná. Nenechte se tím znepokojovat. Neciťte se opuštěni ani jako by váš vztah dostal polibek smrti; potřebujete jen trochu času a prostoru, abyste si mohli promyslet několik věcí, a vrátíte se do nejlepší formy dříve, než si myslíte.

Práce

Každý den vám dává novou šanci na nový začátek. Zjistíte, že nový přístup na vaší straně pomáhá napravit obtížný přístup na straně někoho jiného. Zkrátka, malé změny, které provedete sami v sobě, nakonec pomohou všem kolem vás.

Peníze

Vesmír přináší expanzi a štěstí, stejně jako tvůrčí nápady a nestabilitu. Díky tomu se můžete zdát magnetičtí i nepředvídatelní. Ostatní vás vnímají jako někoho velmi zajímavého a kreativního, což může být skvělé pro získávání potřebných finančních prostředků. Snažte se však nenavázat na jejich představu, že jste divní nebo nějak nehodní jejich důvěry. Na své cestě můžete nyní růst.

Zdraví

Dnes je váš skvělý den. Pokud jste právník nebo někdo, kdo se živí sdělováním dvou stran problému, máte šanci na úspěšný den. Každý příběh má dvě strany a v případě těla je důležité odpočívat i cvičit. Astrální energie se hodí ke zvýšení rovnováhy ve vašem fyzickém zdraví. Pokud jste přetažení, zdřímněte si. Pokud se cítíte ospalí, hodinové cvičení zvýší vaši tepovou frekvenci.

Přečtěte si také