Denní horoskop KOZOROHA na 7. 3. 2023

Kozoroh 7. 3. 2023

Vztah, který byl v minulosti založen především na intelektuálních zájmech, se může náhle změnit na romantický. Pokud si nedáte pozor, Kozorozi, mohlo by se to změnit v posedlost. Uvolněte se a užívejte si to, ale přijměte svého partnera takového, jaký je. Existují náznaky možných změn ve vašem životě, ať už na osobní, nebo pracovní úrovni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace znamená, že jste možná byli natolik zaujati éterickými aspekty svého současného vztahu, že jste opomněli věnovat pozornost světské stránce partnerství. Než abyste se nechali srazit na zem, možná bude lepší začít řešit všechny praktické povinnosti, dokud je ještě dost času. Nebude to tak zlé, jak si myslíte.

Práce

Buďte laskaví ke svým spolupracovníkům a zejména k sobě. Dnes budete mít tendenci být ke své práci příliš kritičtí, což je velmi sebezničující. Dejte si pauzu a uvědomte si, že dělat chyby je vždy v pořádku.

Peníze

Váš vztahový sektor je zvýrazněn, což znamená, že můžete být v pokušení více se stýkat s lidmi, poznávat nové lidi a rozvíjet stávající vztahy s ostatními. Můžete však být také v pokušení se nyní přestěhovat nebo prodat nemovitost s menším ziskem, jen abyste se dostali ven. Postupujte pomalu, abyste později svého rozhodnutí nelitovali.

Zdraví

Vaše břicho by dnes mohlo být trochu citlivé. Ke zklidnění podrážděného žaludku použijte mátový nebo heřmánkový čaj. Pokud se necítíte na cvičení, věnujte trochu času lehkému protažení celého břicha. Zaměřte svou pozornost na trávicí proces a jezte lehce: polévky a vařená zelenina by vašemu žaludku dopřály odpočinek. Pokud můžete použít bio zeleninu, je to vždy vhodnější. Možná vás potěší, když si na webu vyhledáte informace o ekologickém zemědělství, abyste se dozvěděli více o tom, jak se fyzicky a duchovně vyživovat.

Přečtěte si také