Denní horoskop LVA na 10. 11. 2022

Lev 10. 11. 2022

Peněžní záležitosti jdou i nadále dobře, i když se v nich necítíte tak jistí, jak byste měli. Mohl by se projevit dosud neznámý talent, možná v oblasti umění, léčitelství, práce s technikou nebo všech tří. Mohli byste se poohlédnout po způsobech, jak ho trénovat. Možná budete chtít prozkoumat různé možnosti. Vaše rozhodnutí by vás mohlo překvapit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud potřebujete sebrat odvahu a dát někomu blízkému najevo, co cítíte, využijte příležitosti, která se vám naskytne. Možná ztratíte svůj obvyklý pocit náklonnosti, ale také vás to nebude nijak zvlášť trápit. Jednou za čas je skvělý pocit nechat se unášet proudem a prostě věřit, že co se má stát, stane se.

Práce

Cítíte se v pasti. Možná máte pocit, že vaši zaměstnavatelé plně nedoceňují vaši práci. Možná vás mají v situaci, která je velmi omezená. Potřebujete být v pozici, ve které můžete roztáhnout křídla a létat.

Peníze

Nyní máte jistotu, že můžete své nápady uvést do světa novým způsobem. Ostatní vás vnímají jako profesionála, kterému lze závidět, a nebojí se vám dát najevo, jak to cítí. Mezitím aspekty ovlivňují vaši oblast cestování, vzdělávání, učení a duchovnosti a povzbuzují vás, abyste se dostali do kontaktu se svými schopnostmi. Přemýšlejte o tom, že vyrazíte na vlastní pěst, abyste se podělili o své znalosti.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se tento týden cítíte, když ne nejlépe, tak alespoň velmi živě! S vědomím, že jste živá a emotivní duše, můžete být spokojeni. Abyste si udrželi fyzické i emocionální zdraví, nešetřete tento týden fyzickým cvičením. Dejte přednost cvičení, které vás oživí, ať už je to chůze, běh, zvedání činek, nebo třeba práce na zahradě. Cokoli, co vám rozproudí krev, má nejvyšší prioritu.

Přečtěte si také