Denní horoskop LVA na 10. 8. 2022

Lev 10. 8. 2022

Vaše obrovská citlivost v určité situaci může způsobovat, že děláte ukvapené závěry, které vám brání vidět pravdu, Lvi. Máte tendenci předpokládat věci dříve, než máte k dispozici všechna fakta. Možná předpokládáte to nejhorší, což vás v souvislosti s danou situací stresuje víc, než je nutné. Nedělejte si starosti s věcmi, o kterých nevíte, zda jsou pravdivé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie odhaluje, že váš vztah potřebuje nový směr, který však neobjevíte v žádné z běžných činností, s nimiž je většina lidí obvykle spokojena. Budete muset hledat dál, a to na úrovni inspirace, která je jemnější a možná i duchovnější. Váš společný cíl vás spojuje na hluboké úrovni – a proto musíte být v klidu, abyste ho našli.

Práce

Spolupráce s partnerem je pro vás obtížná, protože vy se snažíte rozpočet utáhnout, zatímco on ho chce rozšířit. Snažte se najít schůdný kompromis k tomuto obtížnému problému.

Peníze

Nyní procházíte obdobím, kdy znovu definujete, kdo jste a jak se promítáte do světa. Vesmír vás žádá, abyste věnovali velkou pozornost své kariéře. Pokud není taková, jakou chcete, je čas ji změnit. V dohledné době se vám nedostane větší podpory.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet je tento týden vhodný k tomu, abyste prosadili své právo být sami sebou – zejména ve své vlastní hlavě. Dejte si povolení dělat to, co opravdu chcete. To bude nepochybně zahrnovat něco pro vaše tělo – masáž, lekci jógy, gurmánské jídlo z oblíbené restaurace... Ať už je vaše sebevyjádření jakékoliv, nechte své tělo jeho součástí. Prociťujte své pocity svým tělem – dovolte si se v něm vyžívat!

Přečtěte si také