Denní horoskop LVA na 11. 4. 2022

Lev 11. 4. 2022

Zajímá vás psychologie? Pokud ano, možná objevíte informace, které vám napoví, jaká je vaše duševní a emocionální historie. Zvláště atraktivní by mohly být disciplíny jako regrese do minulého života nebo rebirthing. To, co se dnes dozvíte, by vám mohlo umožnit lépe porozumět sobě samým a zbavit se pozůstatků traumat z minulosti. Budoucnost zaplní vzniklou mezeru novými, úžasnými věcmi!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současné nebeské atmosféře byste dnes mohli rozehrát pořádné drama, když se odvážíte vynést na veřejnost špinavé prádlo. Tím si zajistíte pozornost, kterou potřebujete, ale také získáte možnost ztrapnit a zahanbit svého partnera (současného nebo budoucího). Pokud vás to potěší, fajn, ale mohli byste si to vyřídit i v soukromí, což může být způsob, jak dosáhnout řešení a uzdravení.

Práce

Máte sílu a odhodlání jednat s velkým přesvědčením a máte silné komunikační schopnosti a výmluvný projev, který vám umožní efektivně a s obrovským zaujetím předat svůj názor. To je silná kombinace.

Peníze

Vdechujete nový život něčemu, o co jste už dávno ztratili zájem, a tak se velká část vaší energie ubírá tímto směrem. Ve skutečnosti se můžete těšit na šťastnou náhodu, díky níž se to tentokrát podaří doopravdy. Dbejte na to, aby váš peněžní tok zůstal stabilní, a pečlivě jej rozdělujte. Možná vidíte svůj finanční obraz přes růžové brýle.

Zdraví

Dar zraku vám obvykle slouží obzvlášť dobře. Pečujte o svůj přirozený zrak pomocí zdrojů vitaminu A a beta-karotenu. Netřete si oči, pokud jsou unavené nebo vás svědí. Existují lepší způsoby, jak najít úlevu. Používejte jemný oční hydratační krém na pokožku kolem očí. Noste sluneční brýle, abyste zabránili poškození očí sluncem (ano, zejména při silném oslnění). Váš zrak je dar - používejte ho, abyste viděli a konali dobro ve světě.

Přečtěte si také