Denní horoskop LVA na 11. 9. 2022

Lev 11. 9. 2022

Lvi, může se u vás objevit trochu neklidu, protože vás síly vybízejí k akci. Ve vzduchu je cítit dynamika, která vás vyzývá, abyste vstali a dali se do pohybu. Využijte této příležitosti k prosazení některých svých nových nápadů. Udělejte kroky k dokončení svých cílů. Nedovolte, aby vaše emoce stály v cestě vašim duševním procesům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes trochu hravější a odvážnější. Milenci se rozhodně nebojí slíbit svou náklonnost, a to ani vy. Pokud se některý z vás dosud příliš ostýchal vyjádřit své city, je skvělá příležitost odvážně se chopit okamžiku. Co takhle uspořádat vzrušující večer a dát svému miláčkovi najevo, co k němu cítíte?

Práce

Ukažte na pracovišti více ze své okouzlující osobnosti. Zjistíte, že vtipná konverzace a úsměv vás dostanou dál než cokoli jiného. Pokud chcete, stravte celý den povídáním po telefonu. Kontakty, které navážete, jsou důležité.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle jen prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě v oblasti peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Pocit, že můžete dosáhnout všeho, co jste si předsevzali, je dnes silný. Snažte se soustředit. Ať už to bude cvičení jógy, nebo procházka se psem, bude to vrchol vašeho dne. Díky soustředění můžete svou energii nasměrovat do vyšší síly, kterou skutečně je. Budete si vychutnávat pocit nadšení pro ty, které máte rádi, a pro věci, které obhajujete. Dopřejte si výhodu pití velkého množství vody: čas a úsilí, které vás to stojí, vás mohou vycentrovat.

Přečtěte si také