Denní horoskop LVA na 12. 7. 2022

Lev 12. 7. 2022

Dnes bude možná potřeba vyřídit nějaké papírování, Lvi. Může to být zdlouhavé, ale otevře vám to nové dveře a vydláždí cestu k dalším úspěchům a štěstí. Nějakým způsobem se může jednat o psaní nebo mluvení a určitou roli v tom, co budete dělat, hrají moderní technologie. To by mohlo vést k navázání cenných kontaktů a nových přátelství. Prozkoumejte své možnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantická situace, ve které se ocitnete, obměkčí vaše srdce, které mohlo být zatvrzelé v důsledku nedávného ukončení vztahu, který pro vás hodně znamenal. Současné astrální energie naznačují, že osoba, kterou potkáte, by vás mohla zbavit bolesti a zranění, které jste cítili, a pomoci vám, abyste se cítili, jako byste se mohli znovu odvážit milovat.

Práce

Ujistěte se, že ve své práci máte prvky, kterým skutečně věříte. Pokud nejste duševně a duchovně oddáni tomu, co děláte, proč to děláte? Kvůli penězům? Věřte, že si můžete vydělat peníze tím, že budete dělat něco, co vás baví.

Peníze

Tento týden máte na výběr z mnoha astrologických aspektů, z nichž mnohé ovlivňují vaši práci a peníze. Vaše vztahy by mohly být méně stabilní. Možná se budete muset spolehnout na někoho jiného, abyste získali půjčku, v niž jste doufali. Aspekty v oblasti velkých institucí, jako jsou banky a finanční úřad, naznačují, že byste si měli dávat pozor na to, co říkáte a jak to říkáte.

Zdraví

Máte pocit klidu a spokojenosti. Začněte nyní s disciplínou zdravých postupů. Strava složená z lehkých potravin a dostatku vody spolu s fyzickými aktivitami by vám mohla odhalit zdroj tohoto klidného pocitu.

Přečtěte si také