Denní horoskop LVA na 14. 7. 2022

Lev 14. 7. 2022

V důsledku nedávných úspěchů byste si mohli pořídit luxusní věci, které jste dříve považovali za nepraktické, Lvi. To je v pořádku, pokud budete vybíraví a nepodlehnete impulzivním nákupům. Není také vhodná doba na to, abyste to přeháněli s jídlem nebo pitím. Měli byste si dovolit užívat si úspěchu a zároveň používat zdravý rozum.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že konverzace může vést k velmi zajímavé romantické situaci, pokud budete dostatečně uvolnění, abyste to umožnili – a také za předpokladu, že to opravdu chcete. Možná byste se měli dostat do správného rozpoložení mysli a těla tím, že uvolníte veškeré napětí ve svém nitru ještě před začátkem dne. Nepropásněte tuto příležitost.

Práce

Trpíte frustrací z práce, protože se zdá, že všichni ostatní jsou chváleni a dostává se jim pozornosti, zatímco vy ve skutečnosti děláte všechnu práci. Snažte se více soustředit na to, co děláte vy, a ne na to, co dělají ostatní.

Peníze

Tento týden máte na výběr z mnoha astrologických aspektů, z nichž mnohé ovlivňují vaši práci a peníze. Vaše vztahy by mohly být méně stabilní. Možná se budete muset spolehnout na někoho jiného, abyste získali půjčku, v niž jste doufali. Aspekty v oblasti velkých institucí, jako jsou banky a finanční úřad, naznačují, že byste si měli dávat pozor na to, co říkáte a jak to říkáte.

Zdraví

Díky dnešnímu pohybu planet se vám svět zdá velmi reálný – ať už uvnitř cítíte cokoli, nebudete mít problém najít něco, s čím byste se mohli ztotožnit navenek. V rámci tohoto tranzitu vám prospěje prosadit se ve fyzické rovině. Zvažte, zda byste neměli podniknout něco v přírodě, procházku nebo běh v lese či v parku. Spojte se s nejzdravějšími znaky, které vidíte v přírodě, a přiveďte si toto přirozené potvrzení zpět do své vlastní emocionální pravdy.

Přečtěte si také