Denní horoskop LVA na 15. 1. 2023

Lev 15. 1. 2023

Stres způsobený jakýmkoli pracovním tlakem může způsobit, že se budete cítit trochu pod psa. Přesto si pravděpodobně nejste ochotni vzít volno, protože se příliš staráte o včasné dokončení toho, co děláte, Lve. Je důležité si uvědomit, že pokud se vyčerpáte, nedokončíte to vůbec. Postupujte pomalu a vytrvale, udělejte si čas na trochu odpočinku a vše půjde hladčeji, než si myslíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vás vybízejí k tomu, abyste se tvrdě postavili k nedávnému problému v probíhajícím milostném vztahu. V hloubi duše víte, že jste možná trochu přísní, ale právě teď je vám to jedno – koneckonců, alespoň teď ví, na čem je. Pokud k nim však chováte nějaké city, nenechte to příliš dlouho trvat. Mohli byste toho litovat.

Práce

Ke konci dne budete mít konečně pocit, že se vám dostává pozornosti a uznání, které si zasloužíte. Vaše tvrdá práce se konečně vyplatí a ostatní lidé si uvědomí, jak cenní jste. Odvádíte vynikající práci a je to vidět.

Peníze

Důraz na samostatnou výdělečnou činnost vám dává mnoho důvodů k založení nového podniku, na který jste již dlouho mysleli. Vzhledem k tomu, že se váš společenský segment rozšiřuje, můžete sestavit vhodný tým, který bude vaše nápady propagovat širšímu publiku, aniž byste se cítili zahlceni. Aspekty přinášejí novou energii do vašeho sektoru metafyziky, vyučování a učení. Peněžní prostředky plynou, když se o to, co víte, podělíte novými kreativními způsoby.

Zdraví

Při dnešním tranzitu se cítíte uvolněně a bezstarostně. Je to báječný pocit, pokud se udržujete aktivní – pokud si nedáte pozor, může se to rychle změnit v obžerství a lenost! Krátké, intenzivní tréninky jsou upřednostňovány, abyste mohli bez výmluv upustit páru, která se během dne přirozeně nahromadí. Vyhýbejte se těžkým jídlům, jako je chléb, mléčné výrobky a červené maso. Vychutnejte si čerstvé produkty, polévky a luštěniny, které vám dodají energii a nebudou vás brzdit.

Přečtěte si také