Denní horoskop LVA na 17. 10. 2022

Lev 17. 10. 2022

Dnešní energie přinesou štěstí a úspěch. Mohou se vám naskytnout nové příležitosti ke zvýšení postavení a příjmů. Zároveň byste mohli získat nové přátele, včetně někoho staršího, kdo by mohl být potenciálním milostným partnerem. Tento den by pro vás měl být šťastný, a to od přátelství přes romantiku a vzdělávání až po podnikání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes velmi jemná, něžná a romantická. Není to váš obvyklý styl, který bývá ve svém projevu přímočařejší a jednoznačnější. Pokud hledáte romantiku, nevystupujte příliš důrazně; musíte vytvářet auru dráždivého tajemství. A pokud neprozradíte všechna svá tajemství najednou, budete mít dobrou pozici k tomu, abyste zabodovali.

Práce

Dnešek je úvodním dnem dvouměsíční bitvy, kterou budete svádět s někým na pracovišti, nebo možná dokonce bitvy, kterou pocítíte sami v sobě. Ať tak či onak, musíte být připraveni na střet, který otřese vaším způsobem myšlení.

Peníze

Peníze k vám nyní přicházejí snadněji a vy je můžete obratem ušetřit nebo utratit. Dostáváte se do kontaktu s tím, jakou má vaše práce skutečnou hodnotu, a získáváte odvahu si ji podle toho účtovat. Vesmír vyzdvihuje váš domov a vnitřní emoce. Jak můžete uvolnit staré vzorce týkající se peněz, abyste se dostali dopředu?

Zdraví

Nikdy není pozdě začít se zdravotním režimem. Cokoli, co děláte v současné době, můžete posunout zdravějším směrem. Pokud se chystáte na jídlo, zamyslete se nad tím, co nejvýživnějšího byste si mohli dopřát, a dejte tomu přednost. Pokud se chystáte jít domů, zeptejte se sami sebe, jaký druh cvičení můžete zařadit mezi dneškem a večerkou, a uskutečněte ho! S praxí se zdravé návyky stanou přirozenými.

Přečtěte si také