Denní horoskop LVA na 17. 6. 2022

Lev 17. 6. 2022

Znamení říkají, že vás čeká několik velmi výnosných týdnů, Lvi. V poslední době jste tvrdě pracovali a je přirozené, že jste konečně dospěli do této fáze. Budete moci změřit vzdálenost, kterou jste urazili, a zhodnotit své síly. Ať už uděláte cokoli, nemyslete na malé věci!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný život dnes nabývá velmi tajemného podtextu, zejména díky současné astrální konfiguraci. Možná jste nedávno vedli rozhovor s někým, koho hluboce obdivujete a s kým byste se rádi sblížili, a možná jste si jeho poznámky vyložili pozitivněji, než tomu ve skutečnosti je. Na jednu stranu se můžete cítit zklamaní, ale alternativa může být ještě lepší, než jste také očekávali.

Práce

Prezentace je dnes mimořádně důležitá. Dbejte na to, aby vaše projekty a úkoly byly bezchybné. Vyzařujte sebejistotu a sílu. I když se necítíte sebejistě, předstírejte to. Nikdo nepozná rozdíl. Držte hlavu vysoko a dojdete daleko.

Peníze

Tento týden vesmír přináší nejen spoustu komunikace, ale také spoustu práce. Nebuďte překvapeni, pokud váš týden zabere vyplňování formulářů, podávání žádostí a podobně. Jelikož se to týká také vašeho domu institucí, upevňujete si dlouholetý sen, i když to není snadné v příchodu. Začnete mít rádi, a dokonce oceníte i ty části, které se vám zdají nudné, opakující se, zdlouhavé nebo prostě jen otravné.

Zdraví

Dokážete intuitivně vycítit, co je v dané situaci potřeba. Pokud máte ve zvyku připravovat jídlo pro sebe a svou rodinu, jste pravděpodobně od přírody nadaní pro přípravu zdravých jídel. Chcete-li tento dar rozšířit, můžete se naučit některé zdravé techniky, které najdete ve vegetariánských nebo dokonce veganských kuchařkách. Pohledy obsažené v těchto textech pro vás mohou být nové, ale to, co si z nich odnesete, obohatí vaše zkušenosti s vařením a stravováním.

Přečtěte si také